kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 4th, 2010|10:56 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]dzeina
Date:November 4th, 2010 - 12:05 pm
(Link)
kādas ir tās reakcijas?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 4th, 2010 - 12:06 pm
(Link)
nu, vismaz man nav skaidras nostājas šajā jautājuma. Es saprotu, ka tā ir pasaules vecākā 'profesija', taču tik un tā kkas man tur nešķiet līdz galam pieņemams. atšķirībā no ļaudīm, kuriem "labāk samaksāt par pisienu, nevis prikt puķes randiņā" ir normāls arguments
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:November 4th, 2010 - 01:00 pm
(Link)
Stigma ietver sevī personības degradēšanu. Viens aspekts varētu būt, prostitūtai it kā nepiemīt tā, atbilstoši sabiedrības normām, nozīmīgā identitātes sastāvdaļa, ko nosaka vispārpieņemta izpratne par profesiju (pat ja ir izglītība, tā ir apslēpta personas privātajā sfērā) un ar to saistīto personības iezīmju iemantošana/izmantošana - "puķes (randiņš e.t.c.) jāpērk personībai, bet naudu (un tas arī viss) jāmaksā ķermenim."
[User Picture]
From:[info]marija
Date:November 4th, 2010 - 12:17 pm
(Link)
nu sievietes lielākoties emocionāli to uzver kā problēmu, robežstāvokli, kur tā, kas pārdod savu ķermeni ir uz robežas un tur ir cīņa starp nosodījumu, žēlumu, līdzjūtību, skumjām, un kaut kādu nolemtību.
kamēr vīrieši drīzāk uz to skatās kā uz senāo profesiju, kas ir katra paša izvēle, kur tas ir drīzāk divu pušu darījums. un pat, ja tur ir runas par cilvēu tirdzniecību un tālejošākām sekām, viņie ar sō prefsiju nav īpašu emocionālu saistību.
kkā tā, no novērojumiem.