kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 17th, 2009|10:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:May 17th, 2009 - 10:34 pm
(Link)
šitas man patīk, vot tik jāsaprot- kuras ir garšīgās aknas:)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 17th, 2009 - 11:21 pm
(Link)
aknas bija ok, taču bija pārāk daudz eļļas, rezultātā visam bija biku eļļas piegarša un pļurīga konsistence un diezgan daudz akniņu aizgāja zudībā tieši tamdēļ, ka bija pamanījušas izšķīst tajā eļļā un mums nebija ne jausmas, kur citur kulinārijā to suslu operativi izmantot, kā vien izmest miskastē...
Liepājas versijā visa bundža tiešām bija piestūķēta ar feinām, viegli ieeļļotam aknām, kas tiešam garšoja pēc maigām zivīm un nekāda pārpalikuma aiz sevis prakstiski neatstāja..