kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 17th, 2009|11:21 pm

helvetica
aknas bija ok, taču bija pārāk daudz eļļas, rezultātā visam bija biku eļļas piegarša un pļurīga konsistence un diezgan daudz akniņu aizgāja zudībā tieši tamdēļ, ka bija pamanījušas izšķīst tajā eļļā un mums nebija ne jausmas, kur citur kulinārijā to suslu operativi izmantot, kā vien izmest miskastē...
Liepājas versijā visa bundža tiešām bija piestūķēta ar feinām, viegli ieeļļotam aknām, kas tiešam garšoja pēc maigām zivīm un nekāda pārpalikuma aiz sevis prakstiski neatstāja..
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.