|
[Jul. 19th, 2010|04:44 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | junona |
Date: | July 20th, 2010 - 01:32 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nu tas jau po. Siers ta galu galā bija no Elejas.
Man bail, ka ja tā konsekventi deletēs visu, kam izcelsme ir "franču", "vācu", "krievu", "poļu", "zviedru" utt., tad pāri paliks vien Zaļkalna cūciņas, Barona atvilknīšu skapītis un pāris šķūnīši Brīvdabas muzejā. ;(
Man vairāk interesē tas melnais tūkstotis vietējo zemnieku, kas īd par zemo piena cenu, taču rokas nedaiet sataisīt normālu ekonomiskās klases sieru, pārdošanai masā lielveikalā vai arī kādu ekskluzīvu rituli uzsiet (tjos retajos gadījumos, kad siers tā kā būtu no īpašāko sieru gala (piem., cietais), tad kvalitāte ir tāda, ka otreiz labāk pirkšu dārgākās itāļu versijas...)
Cilvēks ir slinks no dabas un neiespringst, ja kurpe nespiež. Un šai zemītē šī īpašības ir pat ļoti izteikta. Kamēr to zemnieku dotē, kāpēc viņam piepūlēties?
Nezinu šī gada ciparus, taču pirms pāris gadiem no 390 000 000 Ls, ko dievzemītes ekonomikā ienesa lauksaimniecība, tikai 90 bija pašu devums (pamatā jēlvielas), bet pārējais - ES subsīdijas. | |