kanariņš - pamēģiniet ierakstīt sevi Krievijas vēsturē [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pamēģiniet ierakstīt sevi Krievijas vēsturē [Sep. 17th, 2017|11:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tobias Rupprecht has high aspirations in his pathbreaking study of Soviet-Latin American encounters: to put Russia in global history, to put Latin America in Soviet history, and to put culture into the study of international relations. Using sources from Brasilia to Bogata to Moscow, he succeeds admirably in Soviet Internationalism after Stalin

Bļaķ, kā man sametas pumpas un tvaiks pa ausīm mutuļo, kad kārtējo reizi kāds "rietumnieks" ir atklājis Ameriku "uzlicis uz pasaules kartes" psrs, kamēr pašā ex-psrs daudzi jau sen ir "uz pasaules", tikai baltādainiem vīriņiem no pirmās pasaules valstīm nav dirsas no krēsla pacēlušās un skats aizsavērsies selektīvā tālumā. Nu, vai žurnālistiem un universitašu pr kantoriem. Jā, koloniālisms much.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:September 18th, 2017 - 11:16 am
(Link)
nu, krievu un dienvidamerikāņu attiecības un vispār, terorisma finansēšana palīdzība brālīgajām tautām, mums skolā īpaši mācīta netika, attiecīgi man liekas diezgan nezināma vēstures joma.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:September 18th, 2017 - 11:17 am
(Link)
oj, muldu, mēs tak vēl parakstus vācām kaut kāda Nikaragvas senjora komunista atbrīvošanai, no, man liekas, Hondurasas ķurķa!
[User Picture]
From:[info]kants
Date:September 18th, 2017 - 04:33 pm
(Link)
Kubu atklājis!