kanariņš - # darbiņā [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

# darbiņā [Sep. 21st, 2016|02:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vēl es gribētu, lai arī jūs būtu redzējuši tās divas ierēdnes, kas ierēdņu uniformā bija izskrējušas un, drebinoties aukstumā un nīgrumā, it kā slepšus vilka dūmu turpat pie ministrijas ēkas stūra. Tā varētu būt bijusi laba fotogrāfija, tāda, kura pēc simts gadiem ikoniski liecina par senajiem, pagājušajiem laikiem.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:September 21st, 2016 - 03:00 pm
(Link)
kad sievietēm vēl ļāva strādāt, globālā sasilšana bija mīts un smēķēt bija aizliegts.
From:[info]eermaniitis
Date:September 21st, 2016 - 03:37 pm
(Link)
ārā spīd saule, tempratūra rāda 15 grādus celsijā, kur, sakiet man, kur var atrast aukstumu un nīgrumu? ja nu vienīgi ierakstos ;)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:September 21st, 2016 - 04:10 pm
(Link)
cilvēkiem ir dažāda temperatūru uztvere. Dzimtajā pankā es sēdēju īsroku kreklā un jutos labi, blakus meitene vilnas jakā sēdēja blakus ieslēgtam elektriskajam radiatoram un drebinājās.
From:[info]eermaniitis
Date:September 21st, 2016 - 04:27 pm
(Link)
ar tiem sieviešiem, patiesi, patiesi - kaut kas nav kā vajag!
From:[info]nure
Date:September 21st, 2016 - 05:37 pm
(Link)
Women, on average, are physiologically different from men in terms of their size, weight, and bodily proportions. Being smaller, a typical woman possesses a higher ratio of surface area to volume, which causes her to experience a more rapid rate of heat loss. In a one-two punch of injustice, women suffering from measurably cooler skin are also more sensitive to incremental changes in the air temperature, so that they begin to feel the cold faster than someone experiencing an equivalent drop with a higher starting skin temperature.