kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 26th, 2009|10:01 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]josie
Date:October 26th, 2009 - 05:33 pm
(Link)
Nupat kā nospriedām, ka Trīrs noteikti ir ielicis nedaudz ironijas un paslēptos zemtekstus. Nu nevar būt, ka viņš tic tik uzskatāmām klišejām kā sieviete - destruktīvais, intuitīvais spēks, vīrietis - loģiskais, domājošais u.tml.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 26th, 2009 - 07:53 pm
(Link)
grūti teikt. Man atkal škiet, ka skatīšos vēlreiz, atmetot pilnībā jebkādu cilvēcisko un pers.psiholoģisko momentu un skatot to kā tīru kultūrvēstures ilustrāciju, šķiet, ka pat kaut kādā viduslaiku kristietības versijā.
man šķiet, vēl eslijs versija par vīrieša apziņas dialektiku, tipa trīrs ir pats antikrists un tie abi cilvēki ilustrē nevis kaut kādu vīrieti/sievieti (pārsteidz, ka daudzās recenzijās ir aizmirsts, ka tie ir cilvēki, kas mīl viens otru, referencējoties uz viņiem kā kaut kādiem 'vīrieti' un 'sievieti'), bet gan viena cilvēka bioloģisko/apzināto vai kkā tā, lai gan tad sprašivajetsa, nafig tur mirstošie bārni, disertācijas par raganām etc.
[User Picture]
From:[info]josie
Date:October 26th, 2009 - 08:50 pm
(Link)
Mīkla... starp citu, viena no pēdējā laikā skatītām filmām, kuru nevaru izmest no prāta. Gaidīšu variantus pēc atkārtotā seansa. Vispār domāju, moš man arī vēlreiz?
Skatāmies kopā?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 27th, 2009 - 08:51 am
(Link)
diemžēl Trīra DVD atdevu jau atpakaļ, bet butu bijis forši uztaisīt tādu trīra nedēļas nogali ar visu viņa filmu (nu, vai populārāko) nonstopu :D

btw - pie tevis gadijumā nav kkādi mani DVD?
[User Picture]
From:[info]josie
Date:October 27th, 2009 - 05:09 pm
(Link)
Ir, ir daži. Taču Trīra man nav. iedomājos, moš, tās vakariņas ar kādu Trīra filmu - lai jau piedienas aktualitātēm ...