|
[Oct. 24th, 2009|11:42 am] |
kas tas ir, ka tas, kas ir ābuols, obligāti ir liekams kopā ar kanēli. Džīzaskraist, man garšo āboli, kamdēļ es nevarētu dabūt normālu, parastu ābolu garšu? nafig man visur tas kanēlis jāsagaršo? Kanēlis, manuprāt, ir viena no bezjēdzīgākajām garšvielām. gaļa ar mārrutkiem, burkāniem un kanēli ir ok, tāpat it viss, kas SMARŽO pēc tā, bet nu, desertos rauj uz korķi... |
|
|
Comments: |
From: | aluka |
Date: | October 24th, 2009 - 01:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Eh, man gan garšo cepti/kaut kādi āboli ar kanēli. Un vēl putukrējumu pa virsu, z0mg. Tu vienkārši esi garšas mazākumā : O
| From: | josie |
Date: | October 24th, 2009 - 01:14 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man arī tīk kanēlis. Tiesa, tā viena no īpatnējākām garšvielām, bet cepti āboli ar kanēli vai rīsu zupa ar uzkaisītu kanēļa virspusīti ...nemaz nespēju šos ēdienus iedomāties bez tā!
solidarnoscz! neciešu kanēli!
| From: | marija |
Date: | October 24th, 2009 - 04:04 pm |
---|
| | | (Link) |
|
acīmredzot ļaudis vadās no iestrādātām receptēm, un āboli ar kanēli nav slikts tandēms. var jau palūgt,lai neliek kanēli, ja esi gatavošanas procesā klāt.
| |