12 Novembris 2011 @ 21:03
Cilvēki ir, bet varēja būt mazāk, toties labāki  
Pēc 5 mīlētāju tipiem es izspriedu, ka esmu Dzēšgumija:

Dzēšgumija: cilvēks, kas pats nezina ko grib, vīlies visā, bet tai pat laikā meklē nākamo kurā vilties tik pat smagi, ja ne vēl smagāk kā iepriekšējā. Mētājas no rokas pie rokām, cerībā atrast kādas, kas reiz nelaidīs vaļā, bet diemžēl paša rokas tādas vājas un slābas, ka beigās pats pirmais atkratās no liekā smaguma, kas pie tām pieķēries. Izbauda visa veida attiecības, pašam tajās neiet, bet sniedz lieliskus padomus citiem, kuriem savukārt lieti noder sniegtā informācija. Parasti pēc tam, kad noslēdzas attiecības ar šī tipa cilvēkiem, otrs cilvēks (visbiežāk pamestais, retāk pametējs) atrod savu īsto mūža mīlestību. Šis cilvēks tic mīlestībai, bet apšauba, ka mīlestība tic viņam.

Un tomēr sanāk, ka arī:
Pesimists
Likums, pēc kura dzīvo: Džungļu likums „Ēd vai tiec apēsts, un ja nu tevi šobrīd gremo - esi negaršīgākais ko tie jel kad ir ēduši”.
Attieksme: Šie cilvēki ir vislielākie skeptiķi, viņus nevar pierunāt uz jaunām lietām, jo viņi lieliski zina, kā beidzās vecās. Ir viedoklis par visu, patiess un nesaudzīgs. Ja kādreiz gadās no šāda cilvēka dzirdēt ko labu, tas ir kompliments deviņās paaudzēs, ierāmējams (mirkli var iemūžināt fotogrāfijā, jo varbūt tas nekad neatkārtosies, it sevišķi pēc tam, kad tika nobildēts) un neaizmirstams. Bīda pasauli uz progresu, jo mūždien ir ar kaut ko neapmierināti, tā liekot pārējiem iesvīst viņu vēlmju apmierināšanai. Mīl diskutēt un snobiski dzert viskiju vai vīnu drūmās novakarēs, tiesa, tikai tāpēc, ka šņabi dzert nav brīv’.
Attiecības ar cilvēkiem: Nemēdz divreiz ar vienu un to pašu cilvēku ielaisties sarunās vai attiecībās, ja kādreiz ir pievilts, uzskata, ka ir pietiekoši daudz citu sūdu, kuros iekāpt, un nav jēgas mīdīties pa vienu un to pašu. Jauniem cilvēkiem uzticas palēnām, atšķirībā no optimistiem, kas taustās pa tumsu ļaujot sevi vadīt, šie cilvēki iedegs prožektoru un ilgi pētīs karti, kuru būs iesniedzis jaunais sadarbības vai attiecību partneris.
 
 
( Post a new comment )
kristīne[info]faded on 12. Novembris 2011 - 22:03
kur kaut ko tādu var izlasīt ?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
f[info]f on 14. Novembris 2011 - 11:40
pēdējo teikumu par dzēšgumiju, iespējams, pat var apgāzt otrādi. mīlestība tic viņam, bet viņš ne īpaši tic mīlestībai.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 14. Novembris 2011 - 23:09
mmmjāā, tas pat skanētu klausāmāk. :P
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)