08 Marts 2010 @ 00:16
Prāta viltnieks  


Spiegi un nodevēji - cilvēces vēsturē ir bijuši gan vieni, gan otri ( bet pārāk daudz viņu arī nav,tikai daži, turklāt ar lieliem starplaikiem; kopumā jāatzīst, ka ļaudis ir uzvedušies kā priekšzīmīgi lopiņi - aunu bars, kurš pārsteidzošā labticībā salec ratos, kas ved uz lopkautuvi), tomēr mēs dzīvojam laikmetā, kura tehniskās iespējas dod šai nodevībai pietiekami jūtamu svaru.

..jau kopš bērnības varu droši apliecināt, ka doma, ar ko noslēdzas visas diskusijas un kas nolīdzina visas domstarpības, doma, kas visbiežāk izraisa pilnīgu vienozīmīgu vienprātību ir aptuveni formulējama šādi: 'Būtībā mēs piedzimstam vientuļi, dzīvojam vientuļi un vientulībā arī nomirstam.' - šai paaudzei tā jau ir aksioma. Šāda tēze ļoti kaitē sabiedriskumam. Sabiedriskums savu laiku jau ir nodzīvojis. [Masturbēt nozīmē mīlēties ar kādu, kuru tu patiešām mīli].

Indivīda brīvībā un neatkarībā mīlestībai gluži vienkārši nav vietas, tā ir meli, turklāt vieni no lielākajiem kādus spēju iedomāties; mīlestība pastāv tikai vēlmē saplūst, izzust kā indivīdam tādā kā savulaik dēvētā /mīlestības okeānā/, bet tā visdrīzākajā nākotnē ies pazušanā - bez variantiem.

 

Izlēmu, ka dokumentēšu katru savu izteikto/norakstīto gudro domu, no vecā bloga jaunajā. Viss jāsavāc vienkopus. Bez tam, ir veselīgi atminēties svarīgas/gudras lietas.

 
 
( Post a new comment )
angel_nothing[info]angel_nothing on 12. Jūlijs 2012 - 01:06
varētu teikt, ka tu esi mīlestības filozofs, vai ne
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 12. Jūlijs 2012 - 09:09
Laikam jau varétu. Bieži cilāta tēma, jā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]slikts on 12. Jūlijs 2012 - 12:45
es labāk teiktu "milzīgs sūds"
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 12. Jūlijs 2012 - 19:20
Pārāk neorģināli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)