18 Novembris 2018 @ 13:05
 
Es gan varu papukstēt par ''Nameja Gredzenu'' jeb ''The Pagan King''. Holivuda mūs ir izlutinājusi, bet nevar nepamanīt to baiso haosu, kas valda uz ekrāna un starp kadriem.
Tas kontrastainais ''labs un ļauns'' iedeva pamatīgu pasakas sajūtu.
Lielu daļu izvilka camera crew un video montāža. Šoreiz uzslavas tiem, kas lielum-lielo darbu veic aizkadrā un parasti parādās titru pašās, pašās beigās.
Ā, nu protams, aktieriem visu cieņu vienmēr. Savu padarīja un godam. Tik, kas Keišam atgadījies, ka nevarēja savā balsī runāt, bet vajadzīgs voice-overs.


''Baltu Ciltis'' gan bija baudāms vēsturiskais gabals. Parāva vēlmi atraut vaļā mežonīgo, dzīvniecisko pirmsākumu sevī. Pat, ja mušmire jāņem palīgā.
Sagribējās ''pļavu'' iedzert.
 
 
( Post a new comment )
Liene[info]liene on 18. Novembris 2018 - 14:03
Pati diemžēl Nameju vēl neesmu noskatījusies, bet zinātāji stāsta šausmu lietas arī par visu vēsturisko fonu - no sērijas noalgojuši krutus kostīmu/ieroču konsultantus, bet nav ņēmuši vērā šos profus pat ne mazdrusciņ. Tikai smuki titri, bet jēgas nekādas.

Baltu ciltis gan garda filma, pat ļoti.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts: fuck it[info]heishy on 18. Novembris 2018 - 14:36
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on 18. Novembris 2018 - 14:39
Man Namejā patika tas rižais karaļa padomdevējs, neatceros vairs nedz aktiera, nedz tēla vārdu, viņš bija tāds pozitīvi psihs un apsēsts. Tiesa, uz beigām apnika to visu skatīties, kautiņš pēc kautiņa un, hlops, beigas. Bet nu tbh, es vispār to gāju skatīties vien tāpēc, ka epizodēs var manīt dzīvesbrieža drūmo zemnieka ģīmi haha
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 18. Novembris 2018 - 14:48
Ooo izmeklētie lielbārži (: xe-xe

(spoiler alert) :




Valdis ze nodevējs bij tas rižais tēls (: Ivo Martinsons. Vienmēr licies, ka šam lomas mazliet ķertas un tas paša psihais acu skatiens. Iespaidīgi šai lomai, katrā ziņā. Iederējās ļoti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]mansgan on 18. Novembris 2018 - 22:38
nez, baltu ciltis bija fonā. kaut kādi viduslaiku straumēni vien tur bija
(Atbildēt) (Link)