Cirslība 3000. Kā sadirst pēdējo paiku, kas mājās pieejama. Otro vakaru jau jāēd pelmeņi, bet nav liela bēda, jo makten garšīgi tie "rūķīši". Fifīgi mazi un tā.
Nekā cita nav, ņems un puspaku izvārīs jau tikko esošajā buljonītī. Svilpojot sabirst katlā, ūdenīti vēl virsū, vegetiņu VĒLREIZ, turpinam svilpot. Buļ, buļ, buļ..
Bļodiņā jau krējumiņš, sinepīte un sabirst gatavi "rūķīši".
Pelmeni uz karotītes, mutē iekšā un mesties izspļaut.
Nevajag svilpot un nevajag pie jau esoša buljonīša VĒL vegetiņu pipināt klāt,bļin.
www.lulu.lv
Un tas maita iekļāvās 49minūtēs.
*božulis iegraužas picas šķēlē - hrum,hrum..
Nekā cita nav, ņems un puspaku izvārīs jau tikko esošajā buljonītī. Svilpojot sabirst katlā, ūdenīti vēl virsū, vegetiņu VĒLREIZ, turpinam svilpot. Buļ, buļ, buļ..
Bļodiņā jau krējumiņš, sinepīte un sabirst gatavi "rūķīši".
Pelmeni uz karotītes, mutē iekšā un mesties izspļaut.
Nevajag svilpot un nevajag pie jau esoša buljonīša VĒL vegetiņu pipināt klāt,bļin.
www.lulu.lv
Un tas maita iekļāvās 49minūtēs.
*božulis iegraužas picas šķēlē - hrum,hrum..
izteicās | What the fuck you were thinking?