Nestandarts ([info]heishy) wrote 2. Novembris 2018, 22:01
Cirslība 3000. Kā sadirst pēdējo paiku, kas mājās pieejama. Otro vakaru jau jāēd pelmeņi, bet nav liela bēda, jo makten garšīgi tie "rūķīši". Fifīgi mazi un tā.
Nekā cita nav, ņems un puspaku izvārīs jau tikko esošajā buljonītī. Svilpojot sabirst katlā, ūdenīti vēl virsū, vegetiņu VĒLREIZ, turpinam svilpot. Buļ, buļ, buļ..
Bļodiņā jau krējumiņš, sinepīte un sabirst gatavi "rūķīši".
Pelmeni uz karotītes, mutē iekšā un mesties izspļaut.
Nevajag svilpot un nevajag pie jau esoša buljonīša VĒL vegetiņu pipināt klāt,bļin.

www.lulu.lv
Un tas maita iekļāvās 49minūtēs.
*božulis iegraužas picas šķēlē - hrum,hrum..
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: