Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Brīvam tāda vārda nav

Jul. 22nd, 2021 01:28 pm Brīvam tāda vārda nav 52 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]pelnufeja
Date:July 22nd, 2021 - 03:07 pm
(Link)
Ja iedosi linku, varu noklausīties un pateikt, ko domā aitas un kazas par šo interviju, jo es jau nojaušu, ka esmu viena no tām.
From:[info]heda
Date:July 22nd, 2021 - 03:39 pm
(Link)
Neuzskatu, ka tu dodies kāda noteiktā virzienā vai gribi, lai tev tādu nosaka.
From:[info]saka_taisniibu2
Date:July 23rd, 2021 - 12:44 am
(Link)
Aita, piemēram, ir it kā izglītots cilvēks, kurš raksta šādu ultra radikālu, sabiedrībai un veselajam saprātam bīstamu indi: "Taču heteronormatīviem standartiem neatbilstošas partnerattiecības apdraud patriarhijas, mizogīnijas un radikāla nacionālisma ideoloģiskos projektus. Simboliskā līmenī šādas attiecības mudina apšaubīt līdzšinējo sabiedrisko kārtību veidojošo politisko un ekonomisko struktūru taisnīgumu, liek vaicāt, vai tiešām šīs struktūras darbojas visu sabiedrības locekļu labākajās interesēs. Un, ja ne, tad kādēļ mēs tās turpinām uzturēt un atbalstīt?"
From:[info]pelnufeja
Date:July 23rd, 2021 - 11:59 am
(Link)
Lūk! :)
From:[info]saka_taisniibu2
Date:July 23rd, 2021 - 11:15 pm
(Link)
Nīstās heteronormatīvās, kapitālistiskās, patriarhālās, nacionālās kārtības revolucionārai apgāzējai piedienīgs smaidiņš, protams.
From:[info]gnidrologs
Date:July 23rd, 2021 - 06:18 pm
(Link)
Drāžot bērnus mes veicinām progresu donča know. Atceramies, ka ir bijušas sabiedrības, kas burtiski atbilst fabulai par Sodomu un Gomoru. Ko mēs par tām zinām? Tikai šīs perversijas un tālāk čuš. Visādi Bāla pielūdzēji ilgi nedzīvo. Tātad šis stāvoklis jau bija pēdējais agonijas gārdziens. Neviena kultūra nepārdzīvo šādu morāles un sociālo struktūru krahu. Šādi kultūras posmi vienmēr paliek kā footnouti par pēdējiem laikiem attiecīgajai civilizācijai, jo kā mēs uzzinām, pēc tam tās tiek vai nu iekarotas/citādi pakļautas vai pazūd no zemes virsas.