Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - ko ārzemju ziņās jums nestāsta

Sep. 22nd, 2020 09:34 am ko ārzemju ziņās jums nestāsta 11 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]heda
Date:September 22nd, 2020 - 12:41 pm
(Link)
Nu taču, jaunrunu visi šie vīriņi un sieviņas pārvalda labi.
From:[info]chrono
Date:September 22nd, 2020 - 01:19 pm
(Link)
Es vienkārši nesaprotu to filosofijas virzienu, kas cenšas pārvērst cietumus par atpūtas namiem. Cietumam vajadzētu būt vietai, kurā Tu negribi nokļūt un kurā Tu negribi atgriezties, ja esi tur bijis. Tā nav vieta uz kuru Tu dodies piespiedu atvaļinājumā pēc tam, ka esi nokārtojies savas dzīves saistības. Tā ir vieta, kur Tevi soda un reizē izolē no sabiedrības, kamēr Tu esi sodīts.
From:[info]gnidrologs
Date:September 22nd, 2020 - 02:15 pm
(Link)
Labiņie cilvēki vispār pašu sodīšanas vai jebkādas citas ordnunga izpausmes uzskata par fašismu. Ja viņi daūtu pilnīgu teikšanu, tad nekādu cietumu nebūtu un ar vardarbīgiem tēvocīšiem nodarbotos tikai sociālie darbinieki. Protams, pēcāk rastos anarhija -> diktatūras un vairums labiņo cilvēku masu kapus. Notikumi ASV jau uz to velk ar savu 'abolish police/prisons' un apzināti pieļauto bezpreģelu demokrātu pilsētās.
From:[info]heda
Date:September 22nd, 2020 - 02:18 pm
(Link)
To moderno filosofijas virzienu sauc Atprātošana. Vērsta ne pret noziedzniekiem, bet sabiedrību, mēģinot ierobežot tiesības aizstāvēties.