Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Aug. 31st, 2020 07:52 am

Pēc baisā nozieguma, par kuru te rakstīju vakar, "labie cilvēki" nopietnām sejām nolēmuši vairāk uzmanīt... kapsētas, jā, nevis noziedzniekus, bet kapsētas, Karl!
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/okad-bevakning-pa-stockholms-kyrkogardar

Tags:

5 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]chrono
Date:August 31st, 2020 - 01:36 pm
(Link)
Varbūt varētu vienkārši kancelēt kapsētas. Tās acīmredzot ir problēma.
From:[info]iokaste
Date:August 31st, 2020 - 07:28 pm
(Link)
problēma ir bāzt visus vienā maisā un nerespektēt rasu un tautu dažādību.
From:[info]mapats
Date:August 31st, 2020 - 10:30 pm
(Link)
Sāku domāt, ka tiek noklusēts, ka šos sabraukušos bagātinātājus kāds pa kluso jau sācis atšaut, tāpēc viņi kļūst zvērīgāki, nav izslēgts, ka visatļautība pieaug ar adekvātas atbildes trūkumu, bet tas tikai laika jautājums. Jebkurā variantā asinis ir izlietas un nodarījums prasa atbilstošu atbildi.
From:[info]heda
Date:August 31st, 2020 - 11:04 pm
(Link)
Šeit visatļautība pieaug adekvātas atbildes trūkuma dēļ. Jau rakstīju, ka viens no noziedzniekiem bija šovasar notiesāts par citu noziegumu, bet nebija apcietināts.
Zviedrjā daudziem līdz 21 gada vecumam tiek piespriesta "jauniešu aprūpe", kas praksē nozīmē sarunas ar sociālā diensta tantēm. Ja tomēr piespriež cietumsodu, arī tas līdz 21 gada vecumam ir īsāks - katram vecumam te ir noteikta procentuāla atlaide. Ja noziegumu daudz, pilnu sodu piespriež tikai par smagāko noziegumu, par pārējiem ir procentuālas atlaides (apmēram kā lielveikalā - ņem 3, maksā par 2).
From:[info]gnidrologs
Date:August 31st, 2020 - 11:55 pm
(Link)
Tas ir sekas tam, ka Zviedrija likumu un tiesu sistēma bija radīt baltajiem cilvēkiem, kuri ļoti maz noziedzās un pat, ja noziedzās, tad tādos "mīkstos" noziegumiņos. Viņu menti ir glorificēti štrāfbiļešu izrakstītāji nepareizi parkojošamies un nekad nav tikuši trenēti tikt galā ar reālu španu, kas izdara reālus fiziski agresīvus noziegumus. Nav brīnums, ka viņi netiek galā ar melni-brūnajiem, kas dzīvo pēc pilnīgi citiem, dzīvnieciskiem likumiem.
ELOJI