Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - tavas baltās privilēģijas

Aug. 20th, 2020 06:17 pm tavas baltās privilēģijas 26 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:August 21st, 2020 - 12:24 pm
(Link)
Organizācija "Safe Space" (lol), kura vēlas pavalstniekiem, kuru valstī nekad nav dzīvojis neviens vergs, nedz melns nedz kāds citādi apspiestais (melno priekšā lien uz vēdera jau sen) "balto priviliģētaju" haha. u cant make this shit up
From:[info]hedera
Date:August 21st, 2020 - 12:28 pm
(Link)
Bet ja konkrēti par to video un bez tavas kārtējās tikumsignalizēšanas, kas tieši tur bija slikti - nepareizie jautājumi? apšaubi konkrēto cilvēku dzīves pieredzi? vēl kas?
From:[info]gnidrologs
Date:August 21st, 2020 - 12:54 pm
(Link)
Netaisos skatīties propagandas viģiku, reaģēju uz jautājumiem, kurus citēja Heda. Tie ir absurdi tādas valsts kā Zviedrija kontekstā un tikai parāda, ka (((globālā kapitāla))) sponsorētās organizācijas ir dziļi savus nagus iegremdējuši pat valstīs, kur neka nav bijis pat mazākais pamats kādam rasiālam 'historic grievance'. Čistoi vodu hunveibijisms.

Btw, baltajiem tur daudz kur vajadzētu pieteikties, jo tieši baltie zviedrijā cieš dēļ savas ādas krāsas (no melno masveida noziedzības). Melnie tiek nēsāti uz rokām jau tādā līmenī, ka pat smagi noziegumi tiek "norakstīti" ffs.
From:[info]hedera
Date:August 21st, 2020 - 12:57 pm
(Link)
lol, reading comprehension much? Mans komentārs bija konkrēti par [info]chrono ielinkoto video.
From:[info]gnidrologs
Date:August 21st, 2020 - 01:10 pm
(Link)
my bad
netaisos skatītie arī to