Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jul. 20th, 2020 01:32 pm

Aktuālo modes tendenču iedvesmoti, arī pētnieki no Lundas universitātes Tiesību socioloģijas katedras sagatavojušas teorētisko pamatojumu policijas nīšanai un nu jau arī tiesiskās daudzveidības lološanai, presē sludinot: "Alternatīva mūsdienu rasistiskajam policijas darbam: demontējiet policiju!". Viņuprāt policijai jāiejaucas tikai atsevišķos gadījumos, uzmanības pievēršana kriminālistu rajoniem esot rasisms, finansējums policijai un policistu skaits jāsamazina, bet "Pārdalītos resursus var izmantot vietējām iniciatīvām, piemēram, iedzīvotājiem pašiem vedot starpniecības pārrunas konfliktos."
Viena no šīm klanu sabiedrības ieviešanas atbalstītājām ir filosofijas doktore, otrs jurispudences doktors, šķiet, abi izglītojušies Zviedrijā, nevis Saudu Arābijā - mājiens [info]ctulhu u.c. teorijai pa to, ka zinātne un pētniecība atrisinās visu.
https://www.sydsvenskan.se/2020-07-18/alternativet-till-dagens-rasistiska-polisarbete-nedmontera-polisen

Tags:

4 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]pikaczu
Date:July 20th, 2020 - 03:32 pm
(Link)
Lisenko arii bija koleegju atziits zinaatnoeks :D
From:[info]heda
Date:July 20th, 2020 - 04:27 pm
(Link)
Jā :D Bet viņa liktenis būtu nākotnes ideoloģiju censoņiem pamācošāks, ja iespēlētu zem kārtējās censoņu sazvērestības atmaskošanas krietni agrāk.
From:[info]chrono
Date:August 7th, 2020 - 06:13 pm
(Link)
Samērā precīzs apzīmējums: "klanu sabiedrība". Ir diezgan viegli iedomāties parādamies "ģimeņu galvas", kas uztur kārtību un kuriem ir jāmaksā nodevas un varbūt arī jāskūpsta roka.
From:[info]heda
Date:August 9th, 2020 - 12:01 pm
(Link)
Tas viss jau ir, tādi musulmaņu klani īpaši dienvidzviedrijā, kur attiecīgais imports lielāks, ir realitāte.
Par kādu 120 personas lielu Gēteborgas klanu lasīju, ka cienījamais ģimenes galva esot starpnieks un sarunu vedējs apkārtnes konfliktos, lielākā daļa klana biedru sēdējusi cietumā, bet algotu darbu nestrādā neviens. Policija un žurnālisti tam parasti ļoti piesardzīgi čāpo apkārt, bet, ja raksta, tad vārdus neminot un kā par augšanas grūtībām mūsu jaukajā, jaunajā sabiedrībā un tā, lai nevienu nabadziņu neaizvainotu. Jo tas taču skaidrs, ka visi viņi ir žēlojami nabadziņi ;)