Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 13th, 2020 07:56 pm

Jaunais kino standrats - Amerikas kinoakadēmija noteiks "dažādības" pārstāvības un iekļaušanas standartus Oskaru saņemšanai -

https://nypost.com/2020/06/12/oscars-announce-new-diversity-and-inclusion-plans/

Tik nesen tas vēl bija tikai sieviešu žurnālu kauna stūrītis http://klab.lv/users/heda/69744.html un par citas "dažādības" trūkumu nevaimanāja pat sieviešu žurnāli.

Tags:

5 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]lavendera
Date:June 13th, 2020 - 09:19 pm
(Link)
Es vakar skatījos ko ta nu piedāvā sjow must go on, kopš Vēbers tur ir izbeidzies... Bija izrāde, kurā dziedāja tikai pareizās ādas krāsas pārstāvji... tikpat aktiermeistarīga kā pamatskolas ludziņa.
Toties viss politkorekti.
From:[info]heda
Date:June 13th, 2020 - 09:38 pm
(Link)
From:[info]chrono
Date:June 14th, 2020 - 03:58 am
(Link)
Ja jau Oskaru piešķirā pat tik nekādai filmai kā Moonlight savos white supremacy laikos, tad jau tagad, kad pie darba ķersies Office of Representation, Inclusion and Equity viss notiks kā vajag. Ceru, ka atkal tiks arī ieviesta filmu cenzūra. Pietrūkst veco laiku, kad bija strikti norādījumi ko drīkst rādīt skatītājiem. Skatītāji taču pie katra mazākā iespaida tiecas tapt par nacistiem vai vienkārši - amorāliem bezgožiem.
From:[info]heda
Date:June 14th, 2020 - 09:14 am
(Link)
Ir jau kļuvuši par bezgožiem, tās nenoliedzami ir pārāk vājas cenzūras sekas. Interesanti, kas tur nobruka pirms gada, kad viss uz to jau tika virzīts, lai drausmi švakajai "Black Panthers" iekvotētu rekordlielu Oskaru skaitu, tagad būs jātaisa rimeiks ar garantētiem panākumiem. Nākotnē tad laikam tādas filmas kā "Parasite" vispār nekvalificēsies nominācijām vai varbūt kāds jau veido aģentūru, kura piegādās nepieciešamās sastāvdaļas un konsultantus, lai ārzemju filmas arī spētu izpildīt standartus.
From:[info]chrono
Date:June 14th, 2020 - 09:04 pm
(Link)
Nu jā, Black Panthers taču arī bija. Vismaz ir skaidra recepte kas jādara, lai Tava viduvējā supervaroņu filma dabūtu Oskaru. Vai vairākus. Joprojām rotten tomatoes stāv lepns 97% šai filmai no kritiķu puses. Salīdzinājumā, piemēram, ar Joker kuram ir 68% vērtējums. Audience score toties ir 79% un 88% attiecīgi, par ko secinājumus var izdarīt personīgi.