Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 4th, 2020 12:02 am

Aktīvistu bars Stokholmā kliedz policistiem: "Zemē, uz ceļiem!" It kā zviedru policija pēdējos gados jau nedzīvotu uz ceļiem.

meža likumi - "Zemē, uz ceļiem!"

Turpat netālu kādu brīdi agrāk - pūlis sit pa policijas auto, policiste izkāpj no auto, metas ceļos, pēc tam krīt ap kaklu aktīvistiem un raud. No sajūsmas? No bailēm? Politikāņi viņu slavē par "situācijas nomierināšanu".

https://www.youtube.com/watch?v=FP30iHBGqlo
https://www.expressen.se/nyheter/manga-manniskor-vid-manifestation-i-stockholm1/

Tags:

4 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:June 4th, 2020 - 01:17 am
(Link)
Absolūta demoralizācija. Kreisie jau ar savu "Authoritarian Personality" utml. brošūrām ir artikulējuši savu naidu pret jebkādu kārtību. Tāpēc tik bieži un uzkrītoši viņi nostājas noziedznieku un teroristu pusē. Jo viņi ir drosmīgie rebeli, kas cīnās pret apspiedējiem. Realitātē viņi ir atbalsta anarhotirāniju, kur policija vairs tiek izmantota tikai policejiskam režīmam, bet citādi darbojas vienotā unisōnā ar bandītiem. Kad plebs un kareivju kasta tiek sarīdīta viena pret otru, rodīts savstarpējs rezentments un neuzticība, iestājas anarhija. To što doktor propisal.
From:[info]chrono
Date:June 4th, 2020 - 01:47 am
(Link)
Kaut kā neprotās tā policiste, kamdēļ arī zābakus nebučoja? https://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhs3XM7uJ6tFKBEthF
From:[info]heda
Date:June 4th, 2020 - 08:40 am
(Link)
Izmest no zviedru scenārija tik krāšņu epizodi nudien ir nepiedodama nolaidība.
From:[info]mapats
Date:June 4th, 2020 - 09:27 am
(Link)
Beigsies ar to, ka lai valstī atjaunotu kārtību tiks pieprasīts ieviest šariatu kā likumu un islamu par valsts reliģiju, jo jūs taču paši netiekat galā.