Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Feb. 9th, 2020 09:20 pm 75 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:February 10th, 2020 - 12:49 am
(Link)
Rietumu feminisma cīņa nav pret patriarhālismu vai sieviešu diskrimināciju kā tādu, bet kristietību, tāpēc viņām/iem nepiš kas notiek aiz paugura, visādās stānās. Adžendā ir izdzīt pēdējās vīrišķības paliekas jau tā feminizētajos vietējos sojpuikās vai atrast par ko vēl izčakarēt jau tā pasīvos, pakļāvīgos kristiešus utml. low hanging fruit pasākumi. Mullas ir sabiedrotie, jo centrālais naida objekts abām frakcijām viens.
From:[info]krii
Date:February 10th, 2020 - 04:49 am
(Link)
Nomaini plati, šī Tev pašam jau drīz piegriezīsies.
From:[info]gnidrologs
Date:February 10th, 2020 - 06:49 am
(Link)
Nezinu kā tev, bet es nekomentēju aiz estētiskiem nolūkiem un patiesība priekš manis nav kaut kāda nomaināma plate vai dzejolis.
Jā, Rietumu [current year] feminismam ir zero sakara vai shits given par sievietēm un to patieso labklājību. Tā ir naida ideoloģija un tikai. Sarīdīt dzimumu pret dzimumu un saindēt aku normālām ģimenes attiecībām.
From:[info]krii
Date:February 10th, 2020 - 07:13 am
(Link)
Ko tu pats dari, ja ne rīdi dzimumus un regulāri izvem savu naidīgumu pret sievietēm? Ģimenes aku sargātājs, psc!
From:[info]ulvs
Date:February 10th, 2020 - 10:11 am
(Link)
Tur gan es tev piekritīšu, ka tādi ģimeni alkstoši cilvēki ar nožēlu skatītios uz gnīdras izdarībām. Viņam jau sen vajadzēja atrast sev dāmu, ņemot vērā visu, bet tā vietā viņš labāk tērē savus resursus te. Lidz kam cilvēce ir nonākusi.
From:[info]krii
Date:February 10th, 2020 - 11:21 am
(Link)
Mani fascinē, kā cilvēks, kurš regulāri ķērc, ka "bābām nevajag ļaut balsot" pēkšņi kļūst par kvēlāko sieviešu tiesību aizstāvi, kad jākritizē valsts, kurā sievietēm ne tikai ir balstiesības (piešķirtas agrāk nekā Šveicē), bet kur arī katrās vēlēšanās pieaug sieviešu - deputātu pārstāvniecība parlamentā.
From:[info]gnidrologs
Date:February 10th, 2020 - 09:37 pm
(Link)
Man nav nekādu naidu pret sievietēm, ja vien uz maniem viedokļiem neskatās caur noteiktas (((ideoloģijas))) prizmu.
Attiecībā uz politiskajām balss tiesībām, man tiešām gribētos, lai visi cilvēki būtu vienlīdzīgi un universal suffrage būtu izrādījusies laba ideja, bet diemžēl tā nav. Attiecas arī uz vīriešiem un šeit neiebilstu pret zināmiem ierobežojumiem atkarībā no virknes parametru, īpaši vecuma - 18gadīgajiem nav nekādas ģēlas gar vēlēšanu urnām.

Ņemot vērā, ka tieši sievietes mažoritāri balso par patriarhāta revaivalu Eiropā caur tās islamizāciju, sanāk, ka tik tiešām, ierobežojot to tiesības balsot sanāktu viņu tiesības (tās par ko it kā cīnās feminisms) aizsargāt.:D

Nu un visbeidzot nevajag te nonsekvitar patronāžu par personīgās dzīves jautājumiem. Neviens no jums nav ģimenes cilvēks un samērā ticami, ka nekad nebūs (lielā mērā pateicoties tam pašam zeitgeistam), lai gan novēlu pretējo. ;)
From:[info]krii
Date:February 10th, 2020 - 10:11 pm
(Link)
Jā, vai ne - nav naida, protams, tikai ar noteikumu, ka viņas uzvedas tieši tā, kā man patīk.:) Nu, nestrādā dzīvē šis princips, ne ar sievietēm, ne ar vīriešiem, ne ar hermafrodītiem, ne dzīvniekiem, ne augiem...
From:[info]gnidrologs
Date:February 10th, 2020 - 11:11 pm
(Link)
Ar sievietēm vs vīriešiem ir tieši tas pats, īpaši jau feministēm. Tas nekas, ka dominanci cenšaties izveidot pasīvi agresīvi.
From:[info]krii
Date:February 10th, 2020 - 11:32 pm

Kaptein Obvi... kā jūs tur?

(Link)
Paga, es pasaku, ka tava attieksme nestrādā ne ar vienu no dzimumiem, un Tu man ļoti svarīgā tonī atbildi, ka ne ar vienu toč arī nestrādā? :D

From:[info]gnidrologs
Date:February 11th, 2020 - 06:42 am

Re: Kaptein Obvi... kā jūs tur?

(Link)
K, es savā 'naidā' nevienu nediskriminēju. :)