Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jan. 11th, 2020 10:07 am 71 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]krii
Date:January 11th, 2020 - 01:35 pm
(Link)
Ārstējama ir paranoja, jebkura ideologija tai ir tikai maznozīmīgs fons.
From:[info]gnidrologs
Date:January 11th, 2020 - 01:52 pm
(Link)
Skatīties uz realitāti un redzēt kas tajā notiek nav paranoja. Cilvēki, kas neredz straujās ideoloģiskās virzības, ka iegājušas teju vertikāli ejošā līknē maoisma virzienā vai nu paši ir šīs ideoloģijas bīdītāji/apstrādātie vai nu akli (nereti aklums ir pašgribēts).
From:[info]krii
Date:January 11th, 2020 - 02:00 pm
(Link)
Viss kārtībā, protams Tev taisnība, masoni, maoisti un molohisti mūs zombē, es tikai līdz šim neuzdrošinājos skaļi par to runāt, bet šeit ir safespace!
From:[info]gnidrologs
Date:January 11th, 2020 - 03:43 pm
(Link)
Nevajag lietot bērnišķīga ķengas. Overtona logs ļoti cieši kontrolēta kreisi ideoloģiska politiskā režīma virzienā tiek bīdīts jau sen un šobrīd tā eskalācijas redzamība nav noliedzama. Ja es būtu viens tāds dīvainis, kas par to runā, tad tev varētu būt punkts, bet kā redzi, pēdējo gadu laikā arvien vairāk un vairāk cilvēku, kas iepriekš bija apolitiski vai apmierināti ar status quo, tagad sāk rosīties. Tramps normālos apstākļos nekad netiktu ievēlēts .
From:[info]krii
Date:January 12th, 2020 - 02:03 pm
(Link)
Overtona logs, jājājā, un vēl Dalesa plānu neaizmirsti! MUMS JĀBŪT MODRIEM!
From:[info]gnidrologs
Date:January 12th, 2020 - 02:43 pm
(Link)
Jā, mums jābūt. Švonderi ar saviem šarikoviem savā laikā tik ērti un nemanāmi iefiltrējās burtiski visās ietekmes pozīcijās, jo vīpsnājošas krii kā paklājs klājās viņiem apakšā, lai tie nesamērcētu kājas dubļu peļķē. Nevermore.