Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jan. 11th, 2020 10:07 am 71 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:(Anonymous)
Date:January 11th, 2020 - 12:43 pm
(Link)
Man likās, ka diskusija nav par šo jautājumu šoreiz.

Jeb, tavuprāt, Zviedrijai vajadzēja pateikt: Tā jau mēs izteiktu līdzjūtību, bet jūs slikti izturaties pret sievietēm?
From:[info]heda
Date:January 11th, 2020 - 12:58 pm
(Link)
Nē, es jau rakstīju, ka slepkavām līdzjūtību neizska.
Zviedru delegātu tīstīšanos puspalagos un attieksme pret demonstrantiem pieminēju, lai ilustrētu konkrētās ārpolitikas un iekšpolitikas attīstību, jo, lasot ziņas, dažreiz var šķist, ka kāds absurds ir pēkšņš un neizskaidrojams pārsteigums, bet tā nav - līdz tam vienmēr ved cieti nomīdīta akceptēšanas taka.
From:(Anonymous)
Date:January 11th, 2020 - 03:55 pm
(Link)
Neviens nav izteicis līdzjūtību slepkavai. Uz Irānas zemes kara apstākļu dēļ notika traģēdija, dispečerim 10 sekunžu laikā bija jāpieņem lēmums. Irāņu komandieris pēcāk paziņoja, ka, uzzinādams par notikušo, vēlējās kaut būtu miris.

Pasaki, kurš šeit ir slepkava. Kas to visu aizsāka. Šo tikpat labi varētu uzskatīt par pašaizsardzību.
From:[info]heda
Date:January 11th, 2020 - 08:13 pm
(Link)
Par pašaizsardzību tomēr pārāk cinisks joks...
Izskatās, ka tagad viņiem vēl cītīgāk nekā ierasts nāksies "pašaizsargāties" arī pret saviem pilsoņiem - https://www.youtube.com/watch?v=hdMYGFjkz50
From:[info]3koma14vs007
Date:January 11th, 2020 - 08:18 pm
(Link)
Pilnībā tev piekrītu!
Donbasa brīvības cīnītāji tieši tāpat, pašaizliedzīgi pašaizsargājoties pret fašistisko Maidana huntu, notrieca draudīgo Nīderlandes lidaparātu.
From:[info]krishjaanis2
Date:January 12th, 2020 - 12:02 am
(Link)
Nu, kas ko aizsāka? Soleimani raķete tā vienkārši ne par ko uzkrita uz galvas, vai ne?
From:(Anonymous)
Date:January 12th, 2020 - 05:42 am
(Link)
Cik man zināms, pat nacīšus (vairumā) pirms nāvessprieduma izpildīšanas, vispirms notiesāja kā civilizētā valstī pienākas, nevis vienkārši uzbombīja virsū raķeti, jo "nogalina mūsējos", bonusā piesolot iznīcināt 50 objektus, jo izrādās, ka vietējai valdībai šāds gājiens nav nācis pie sirds.

ja ASV šādā veidā necenšas parādīt, kurš te var ar zābaku svešās durvīs spert, bet kurš nē, tas es nezinu, kas tas ir. Gribi dzīvot valstī, kura uzskata, ka nekad nekļūdās? nevajag taču meklēt tik tālu, kā Amerikā. No Irānas vismaz jaušama retorika: Mēs sapisāmies un mums ir ļoti žēl.
From:(Anonymous)
Date:January 12th, 2020 - 09:01 pm
(Link)
Gudriniek, zonā no Sīrijas līdz Irākai un Jemenai notiek atklāts karš, kur katru otro dienu nobombī kādu karavadoni, bet tu, redz, satraucies par tiesu aktiem kā tāds nožēlojams Dž. Korbins al Bagdādī sakarā. Paskaties uz protestētājiem Irānas ielās un Soleimani plakāta plēsējiem, un atzīsti, ka sapisies meistarībā esi tieši tu.
From:(Anonymous)
Date:January 12th, 2020 - 10:02 pm
(Link)
Tas ir psc, asv nobumbo kkadu generali-slepkavu-teroristu, irana nogaz pasazieru lidmasinu, bet tads nozelojams priduraks ka tu ir izdomajis pardzivot tiesi par pirmo faktu.
From:[info]heda
Date:January 12th, 2020 - 10:11 pm
(Link)
Nekāds neparasts psc tas nav ;), zviedru kreisajā meinstrīmā daudzi tieši tā izsakās. Te pat sabiedriskā televīzija vēstīja par Soleimani kā par augsti stāvošu... diplomātu un tikai pēc sašutuma sociālajos tīklos teica, ka tā bijusi kļūda un gribējuši viņu saukt par augsti stāvošu ģenerali.
From:[info]gnidrologs
Date:January 12th, 2020 - 10:52 pm
(Link)
nu varbūt viņš bija ļoti diplomatisks ģenerālis
From:[info]heda
Date:January 12th, 2020 - 11:11 pm
(Link)
:D slavenais diplomātiskais ģenerālis.... (sabiedriskā televīzija viņu esot devējusi arī par par slavenību). Redakciju apspriedes, kurās spriež, kā smalki dēvēt bārdainos bērnus, šādas islāmistu slavenības un citus modernos fenomenus varētu translēt par labu samaksu, ne velti Ārons Flams saka, ka būt komiķim Zviedrijā ir ļoti grūti, jo kreiso meinstrīma nopietnība pārspēj jebkuru fantāziju.
From:[info]snark
Date:January 13th, 2020 - 09:11 am
(Link)
Oi, sardara kungam taču ir dienesta ierocis. Kas tad traucēja īstenot vēlēšanos?