Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Tātad - par nepieļaujamo reklāmā.

Dec. 17th, 2019 07:46 pm Tātad - par nepieļaujamo reklāmā.

Atkal kaut ko uzzināju pēdējā - izrādās, zviedriem ir organizācija "Sieviešu lobijs", kura ne tikai uzmana nekorektus patriarhus, bet pieskata arī dzimuma māsas, kuru morālā stāja sašķobījusies. Tā nu šīs sieviešu lobētājas jau trešo reizi ziņo reklāmas ombudam par sievietei piederoša kosmētikas zīmola CAIA seksistisko reklāmu (modeles skatoties kamerā, pienu nevis norijot, bet ļaujot tam notecēt, sūkājot čupačupu un veicot citas ar noturīgas lūpu krāsas reklāmu nesavienojamas darbības). Ombuds atzīst reklāmu par nepieņemamu, bet priecājas, ka par seksismu nosūdzēto reklāmu skaits samazinoties, agrāk no visiem ziņojumiem par šo tēmu bijuši 50%, bet pagājušogad vairs tikai 37%, tas liecinot, ka tauta sākot apgaismoties un saprast.
Es arī laikam saprotu, tomēr saputrojos ģeogrāfijā, jo vai tad mums nemēģina iestāstīt, ka tā ir Polija, kurā tikumīgie vajā netiklos un visas sievetes grib ieslēgt virtuvē, lai dzemdē?

Tags:

5 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]krii
Date:December 17th, 2019 - 11:51 pm
(Link)
https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-0e69d3a6e5e0ae1b7ea7adf0da5c167e-c

Mūžīgais strīds - vai pazemojošāk ir pakļauties male-gaze, vai slēpties no tā.
From:[info]heda
Date:December 18th, 2019 - 09:44 am
(Link)
Vēl jau ir uz ko tiekties - citur stučīšanu apmaksā un nav jāmokās sabiedriskā kārtā.
"Iran has introduced 2,000 new morality police units in reaction to what officials call an “increasing defiance” of the compulsory wearing of hijabs.
The units, called “resistance groups for verbal and practical response to bad-hijabi women”, were launched recently in the northern province of Gilan as part of a pilot scheme.
They are each made up of six women who have the power to arrest and detain those they deem to be flouting the country’s strict veiling laws."
https://www.telegraph.co.uk/news/2019/06/07/iran-introduces-2000-new-morality-police-units-response-womens/
From:[info]hedera
Date:December 18th, 2019 - 01:42 am
(Link)
"Tā nu šīs sieviešu lobētājas jau trešo reizi ziņo reklāmas ombudam par sievietei piederoša kosmētikas zīmola CAIA seksistisko reklāmu (modeles skatoties kamerā, pienu nevis norijot, bet ļaujot tam notecēt, sūkājot čupačupu un veicot citas ar noturīgas lūpu krāsas reklāmu nesavienojamas darbības)."

lol
From:[info]gnidrologs
Date:December 18th, 2019 - 09:58 am
(Link)
Nu es jau sen esmu teicis - Zviedrijai islams toč nāks par labu.:)
From:[info]heda
Date:December 18th, 2019 - 12:02 pm
(Link)
:D ... augstākminētie laikam ne velti priecājas, ka apgaismība un pareizo vērtību saprašana pieaug