Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - daiļās tradīcijas

Oct. 8th, 2019 10:35 pm daiļās tradīcijas 14 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]porcupine
Date:October 9th, 2019 - 10:35 am
(Link)
Tieši šobrīd skatos Rēdera un Žagara 1:1. Tomēr esmu "zvaigznīšu" pusē. Tās nedaudzās Džilindžera izrādes, ko esmu redzējusi, vienmēr atstājušas vienādu pēcgaršu - žēlumu pret aktieriem, kam jārealizē tik lēti un šķebīgi režisora uzdevumi.
Cik noprotams no abu sarunas, ir bijusi diezgan liela nekaunība un patvaļa no Džilindžera puses arī naudas lietās, tā kā nekāds upurjēra oreols nu gan neapvij nesaprastā ģēnija galvu. Tomēr cik zīmīgi, ka pēdējās viņa iestudētās izrādes nosaukums - "Neiespējamā misija".
From:[info]heda
Date:October 9th, 2019 - 11:35 am
(Link)
Nepieciešamību pēc pārmaiņām laikam nenoliedz neviens, bet aizmuguriska biedru tiesa nedaiļo ne ambiciozos kungus, ne dāmas, vēl jo mazāk, ja paši piedalījušies repertuāra apstiprināšanā.
From:[info]krii
Date:October 9th, 2019 - 11:58 am
(Link)
"Avoti" vēsta, ka esot bijuši ļoti uzstājīgi mēģinājumi panākt sarunu klātienē, bet Džilis parādījis vidējo pirkstu un aizbraucis atvaļinājumā.
Protams, klāt nebiju un komentēt ticamības saturu vai kādas nianses nevaru.
From:[info]heda
Date:October 9th, 2019 - 10:15 pm
(Link)
Atvaļinājums noteikti bija emociju katalizators - "Bāc, mums nākamais atvaļinājums pēc 8 mēnešiem, bet viņš aizlaižas brīvībā tūlīt pēc pirmizrādes."