Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - feminisms 2019 - "Kalpones stāsta" tantes Lidijas zviedru versija

Aug. 21st, 2019 08:09 am feminisms 2019 - "Kalpones stāsta" tantes Lidijas zviedru versija 11 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]snark
Date:August 22nd, 2019 - 08:48 am
(Link)
Labie ļaudis ir neizpratnē par šādu ļaunu nepateicību.
Aizbilstamajiem pieklājas pārtikt no labo ļaužu žēlastības. Bet integrācija, teicama izglītība (inženierzinātnes, matemātika, IT), materiālie sasniegumi, kas raksturīgi tām ģimenēm, kas ieceļoja no Irānas Eiropā pēc mullu apvērsuma, ir aizdomīgi.
Un kur nu vēl uzdrīkstēšanās jaukties labo ļaužu labajos nodomos.
Vispār jāpārdomā, vai bija pareizi viņus uzņemt, jo mullu apvērsums taču bija apspiesto tautas masu kustība. Un kas gan tie par tipiem, kas atļaujas bēgt no tautas masu gribas izpausmēm? Kontrrevolucionāri kaut kādi.



From:[info]heda
Date:August 22nd, 2019 - 12:13 pm
(Link)
Precīzi! Esi uzmanīgi lasījis labo ļaužu grāmatiņu ;)
From:[info]gnidrologs
Date:August 22nd, 2019 - 12:34 pm
(Link)
Jā, tā benevolenta saimnieka - mājdzīvnieka attieksme ir ļoti raksturīga kreisajiem apspiesto čempioniem. Ne velti ASV pat ir tāds teiciens "aizmukt no Demokrātu plantācijas", ko sākotnēji piedēvēja melanjiem, kas nespēlēja tipisko apspiesto nabaga nēģeri, kas pie visām savām ligām vaino baltos. Analoģiski ar sivietēm, kas nepapagaiļo feministiskos runaspunktus vai homoseksuāļiem, kas distancējas no LGBT+ pasākumiem. Nepaklausīgās minoritātes. Nevar ekspluatēt politiskiem mērķiem, jo nekauņas, atļaujas domāt patstāvīgi.
From:[info]heda
Date:August 22nd, 2019 - 01:01 pm
(Link)
Trāpīgi par plantācijām. Te no sociķu plantācijām pamukuši tradicionālie vēlētāji, tāpēc jāimportē jauni, uz pabalstu adatas uzsēdināti.