Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Aug. 21st, 2019 08:09 am feminisms 2019 - "Kalpones stāsta" tantes Lidijas zviedru versija

"Ordinary, said Aunt Lydia, is what you are used to. This may not seem ordinary to you now, but after a time it will. It will become ordinary." (M. Atwood)

Zviedrijas Ārlietu ministrija uzaicina vizītē draudzīgās Irānas islāma republikas ārlietu ministru, viņš sasveicinoties nesniedz roku Zviedrijas ārlietu ministrei Margotai Valstrēmai. Valstrēma to komentē šādi: "Diemžēl irāņi nesveicina spiežot sievietei roku."
Šis mullu režīms ir nogalinājis vairāk kā 30 tūkstošus cilvēkus, vajājis simtiem tūkstošus cilvēku, un turpina vajāt - https://iranhumanrights.org/, advokātei Nasrinai Sotudehai Irānā piespriesti 38 gadi cietumā och 148 pātagas cirtieni par cīnīšanos par sieviešu tiesībām, bet humanitārās lielvaras sociķu feministēm, izrādās, redzes vai saprāta īpatnības neļauj pamanīt, ka nevis irāņi, bet radikāli islāmisti sasveicinoties nespiež sievietēm roku.

Savukārt šajos video var redzēt, ka zviedru policijai, kurai vienmēr pietrūkst resursu, lai cīnītos ar izvarotājiem un spridzinātājiem, pēkšņi ir atradušies resursi un pat suņi un zirgi, lai trenkātu dažus desmitus cilvēku, kuri protestē pret mullu režīma ārlietu ministra uzņemšanu. Šādos protestos Eiropā var piedalīties tikai tie, kuriem Irānā vairs nav tuvu radinieku, jo irāņu drošības dienesti lieliski zina, kurš ir kurš, un par katru atļaušanos soda tos, kuriem tiek klāt.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/polis-anvande-batong-mot-demonstranter/
https://twitter.com/william1wallase/status/1163825031367053313
https://twitter.com/asranarshism/status/1163799391490203648

tante Lidija

Tags:

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.