Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - feminstu pedagoģijas jaunumi

Aug. 4th, 2019 11:18 am feminstu pedagoģijas jaunumi

Feminisma lielvaras sabiedriskā televīzija raida empātisku ziņu sižetu par talibāna kareivjiem, kurus netiesājot, bet kādā jaukā, labo cilvēku finansētā mācību iestādē Pakistānā pārskolojot par biškopjiem.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/skolan-som-gor-biodlare-av-talibanterrorister
Labie cilvēki sabiedriskajā televīzijā pārlaimīgi par tādu jauku pieredzi, jo: "Tie, kuri atgriežas no IS terora kalifāta Sīrijā un Irākā izraisa spēcīgas emocijas. Vai viņus vajadzētu ieslodzīt? Vai viņiem vajadzētu saņemt aprūpi? Vai tikt galā pašiem? Zviedrijā un Eiropā šie jautājumi ir jauni, bet Pakistānā jau sen lieto sarunu terapiju, profesionālo apmācību un finansiālo palīdzību, lai pārvērstu teroistus par likumpaklausīgiem pilsoņiem."
Bet šeit https://twitter.com/Ezidi2/status/1157305720704049152 jazīdu sievietes stāsta savus stāstus par potenciāli pārskolojamo nabadziņu paveikto - izvarošanām un masu slepkavībām. Jaunākajai meitenei, par kuru rakstīts, ir 8 gadi, viņa kā seksa verdzene pārdota 8 reizes, izvarota simtiem reižu.
Brīnums, ka tviteris nav slēdzis šo jazīdu sieviešu kontu par "naida runu" pret nabadziņiem. Labie cilvēki taču uzskata, ka dalīšanās ar islāmistu zvērību attēliem un video nav pieļaujama, un varētu apklusināt arī šis balsis.
Upd. Tas, ka mediju darbinieki nesaprot vai izliekas nesaprotam atšķirību starp likumpaklausīgu islāma republikas un Eiropas valsts pilsoni, arī ir ļoti zīmīga un izplatīta šī laika zīme.

Tags:

7 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]ctulhu
Date:August 4th, 2019 - 01:55 pm
(Link)
lai nu kas tie ir, tie nav feministi, t.i. tie ir tādi paši feministi kā apskatāmie islāma noziedznieki. Vot interesanti, vai tiešām Eiropā, konkrēti Vācijā un Skandināvijā neuzradīsies atkal feministi. Tie kas XXgs sāk. Tā kā būtu laiks.
From:[info]heda
Date:August 4th, 2019 - 02:37 pm
(Link)
Viņi ir un bijuši vienmēr, bet labākajā gadījumā tiek saukti par netolerantiem fobiem. Tu taču zini, ka reti, kurš politikas teorijas termins vairs atbilst tā būtībai, bet, ja to vajadzētu atgādināt katru reizi, pēdiņas būtu jālieto pārāk bieži, pie tam šajā ierakstā minētie un tamlīdzīgie taču sevi patiešām uzskata gan par feministiem, gan liberāļiem, gan labiem cilvēkiem utt.
Manupāt ir par vēlu mēģināt to mainīt un šos terminus nomazgāt, jādomā vietā ko jaunu un nesacūkotu.
From:[info]gnidrologs
Date:August 4th, 2019 - 03:55 pm
(Link)
Viņi rīkojas pagalam femīni, tātad ir īsteni feministi manā grāmatā.
From:[info]heda
Date:August 4th, 2019 - 06:42 pm
(Link)
anorektisku vīrietīšu drūzmēšanās ap sojas plauktiņiem Stokholmas pārtikas veikalos arī daudz pastāsta par šo tēmu ;)
From:[info]pikaczu
Date:August 4th, 2019 - 09:32 pm

Mazliet bezteemaa!

(Link)
Bingo! Manos internacionaalajos valodas kursos no apm. 50 cilv. vieniigais ar eeszanas nikjiisziem (vegaans) ir soms no zviedrijas :D pat alus szam negarszojot :D
From:[info]heda
Date:August 4th, 2019 - 09:46 pm

Re: Mazliet bezteemaa!

(Link)
Kas tad alū var būt nevegānisks? Kāda noslīkusi muša?
From:[info]pikaczu
Date:August 5th, 2019 - 02:16 pm

Re: Mazliet bezteemaa!

(Link)
Kto ne kurit i ne pjot, tot zdarovinkim umrjot :D