Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Viena diena, viena pilsēta

Jun. 11th, 2019 04:10 am Viena diena, viena pilsēta 14 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:(Anonymous)
Date:June 11th, 2019 - 04:13 pm
(Link)
Kuriem cilvēkiem uzbrūk? Nejaušiem garāmgājējiem? (es ne par spridzināšanām, bet apšaudēm un saduršanām vaicāju)
From:[info]heda
Date:June 12th, 2019 - 12:58 am
(Link)
Šie noziegumi parasti notiek publiskās vietās, par to, cik jauši vai nejauši izvēlas upurus, policija labprātāk klusē - atbrauc pēc šaušanas, saskaita tukšās čaulītes, un viss. Par nažu cīņām dažkārt ir piebildes a la "daudzpadsmit jauniešiem gadījās strīds, aizturēto nav".
Presei arī nav ne intereses, ne laika pētīt vairāk un sekot izmeklēšanām.
From:(Anonymous)
Date:June 12th, 2019 - 03:56 pm
(Link)
un ko tur var izpētīt? tās visas ir 'razborkas' kriminālistu starpā, lielākoties savos rajončikos. par to, kāpēc viņi tur tādi vispār ir - tā jau cita tēma.
From:[info]heda
Date:June 12th, 2019 - 11:27 pm
(Link)
Bandu cīņas vairs nenotiek tikai tur, viņu rajončiki pēdējā laikā ir ļoti izpletušies, un nepētīšanas iemesls ir nevēlēšanās brist tieši šajā "citā tēmā".
From:[info]gnidrologs
Date:June 13th, 2019 - 01:54 am
(Link)
Varbūt arī derētu padomāt kāpēc tādā Zviedrijā otkuda ņevozjmisj parādījušās "bandas". Tādu tur nav bijis vismaz pēdējās divas paaudzes. Ne velti vietējie, ieskaitot pat mentūru un tiesas, teh kšatrijus, nesaprot kā dīlot ar šo nesaprotamo 'novelty' un ierindas cilvēki ir neaizsargāti kā eloji. Un tad liels šoks, ka sāk atbalstīt SD, kas kautrīgi norāda uz patieso cēloni, kas nav politkorekti.