Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Post a comment


[info]heda
Jun. 11th, 2019 04:10 am Viena diena, viena pilsēta

Pirmdiena, 10. jūnijs.
Plkst. 10 - vīrietis Malmes stacijā agresīvi paplosījies un draudējis, ka viņa somās ir spridzekļi, policisti viņu sašāvuši, bet labie cilvēki sociālajos tīklos jautā: "Kāpēc policija šauj? Vai nav citu veidu?" Vēlāk tiek ziņots, ka aizturētajam esot trīs pases un identitāti noskaidrot pagrūti.
Plkst. 13 - Malme, nošauts vīrietis.
Plkst. 21 - Malme, šauts uz diviem vīriešiem.
Plkst. 2, nakts uz otrdienu - sprādziens Malmes kulturāli īpaši bagātinātajā Rūsengorda rajonā, pie kāda daudzdzīvokļu nama ieejas, tā ir šogad jau četrpadmitā spridzināšana Malmē.
Plkst. 3:17, tā pati nakts, tā pati pilsēta - nākamais sprādziens.

Žurnālisti raksta par vardarbības piemeklēto Malmi, nevienam, protams, nekādu nojausmu, kāpēc šī neprognozājamā dabas stihija - vardarbība - tik neparedzami piemeklē vietas, kurām bagātināšanas dēļ būtu jābūt īpaši jaukām un patīkamām. Toties pareizā naratīva laikrakts nekavējoties atrod pētnieku, kurš pauž satraukumu par to, ka šaujamieročus lieto... policisti, aizturot noziedzniekus.

Upd. Vēl 10. jūnija bilancē - 2 šaudīšanās Upsalā, 2 šaudīšanās Stokholmā - 1 ievainotais, 3 uzbrukumi ar nažiem - Norteljē, Salemā un Lungbijā - kopā 4 ievainotie.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.