Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 1st, 2019 03:56 pm

Bilderbergā pulcētie nemēdz ne komentēt pulcēšanās dienas kārtību, ne atbildēt uz jautājumiem, tā arī šoreiz jautājumi izskan bez atbildes, svarīgajiem ļaudīm traucoties garām tiem dažiem, kuri cenšas šo klusēšanas kultūru pārraut. Vien Ulfs Kristersons, zviedru Moderātu partijas un šībīža Riksdāga opozīcijas vadītājs negaidīti nomurmina zviedriski: "Laipni lūgti realitātē!", atbildot uz amerikāņu žurnālista teikto, ka klusēšana pierāda, ka viņš kalpo Bilderbergai, nevis sabiedrībai.

Starp citu, vai meinstrīma žurnālisti kādreiz ir pastāsījuši, ar kādiem līdzekļiem tiek panākts, ka viņi tik lieliski un vienoti saprot, ka jautājumus par Bilderbergu uzdot nepieklājas?

Upd. Kristersonam blakus soļo fiziķe, AI un 5G lobiste Sara Mazur.

Bilderberg

Tags:

11 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:June 1st, 2019 - 05:18 pm
(Link)
Vai viņam bija āža maska uz paura, kad tika jautāts?
From:[info]heda
Date:June 1st, 2019 - 05:25 pm
(Link)
Tikai parastais smīniņš, pieliku arī video linku.
From:[info]iokaste
Date:June 1st, 2019 - 08:25 pm
(Link)
Vai Zviedrijā prese vispār kritizē valdību, jeb tas ir negatīvisms un naida runa?
From:[info]heda
Date:June 1st, 2019 - 09:52 pm
(Link)
Meinstrīms kritizē, ka vēl pārāk maz par nabadziņiem rūpējas, esmu te jau daudz rakstījusi par žēlabu reportāžām par "pievolgas bāreņiem", vairums darbojas tādā garā. Liela daļa mediju cilvēku aģitē par Vides partijas un Feministiskās iniciatīvas partijas idejām, kas ir vēl ekstrēmākas kā valdošajiem sociķiem.
Ir atsevišķi žurnālisti, kuri vēl nav pavisam pakļāvušies, bet viņi ir visai piesardzīgi un daži personae non gratae, kuriem vairs nav ko zaudēt, tie parasti raksta interneta medijos vai izveidojuši ko savu.
From:[info]katzenjammer
Date:June 1st, 2019 - 10:43 pm
(Link)
Man ir radies iespaids, ka Svenska Dagbladet un daži no Goteborgs Posten vēl ir saglabājuši zināmu saikni ar realitāti. Nu un tad mazās vietējās avīzītes šur tur. Vai tā varētu būt?
From:[info]heda
Date:June 1st, 2019 - 11:21 pm
(Link)
Viņi vēsturiski vienmēr bijuši centriskāki, un tur ir personības, kas vēl stāv ar kājām uz zemes: Arpi, Neuding, Enkvist un Sandström SvD, Teodoresku un Boström GP, bet viņiem visu laiku jātaisnojas, ka nav sakaros ar Pats-Zini-Ko (pēdējā laikā tas gan mazliet mainās). Bet arī SvD un GP bieži lasāmas īstas šausmas.
From:[info]heda
Date:June 1st, 2019 - 09:54 pm
(Link)
Bet Latvijas mediji taču arī par Bilderbergu u.c. neērtām tēmām nevienu neizjautā.
From:[info]gnidrologs
Date:June 2nd, 2019 - 05:15 am
(Link)
Es pirms EU vēlēšanām apzināti maliet centos paklausīties LR1, īpaši Krustpunktus, kur tika aicināti partiju pārstāvji un uzstājās "experti". Bija tik uzkrītoši, ka raidījumu vadītāji ir politiski biasēti un "experti" nu jau tiek piemeklēti pēc konkrētas ideoloģiskas sakritības. Senāk vismaz aicināja outlierus, lai viņus censtos publiski apsmiet un un apriet, bet nu jau pat tik daudz plurālisma neatļauj. Vienots korītis, kas masturbatoriski sprediķo vienu mantru bez mazākās domu ēnas. Tie nacionālistiski un konservatīvi noskaņotie cilvēki Latvijā u.c. valstīs, kas vēl it kā nav Rietumu Padodistānas pilnā domēnā ir ļoti naivi, ja domā, ka mūs tas neskars. Mēs jau tiekam ideoloģiski apstrādāti no lokālo diegabikšu puses, vienkārši pie mums viņi vēl nav tik dominējošās pozīcijās, tāpēc piesardzīgāki. Starp citu, ļoti līdzīgi musulmaņu vs kaffiru attiecību dinamikai vietās, kur pirmie ievācas. Ne velti abas ciltis tik ļoti viena otru "mīl" un ir gatavas stāties aliansē pret sliktajiem baltajiem suverenitāti nazismu mīlošajiem cilvēkiem.
From:[info]heda
Date:June 2nd, 2019 - 11:06 am
(Link)
Jā, arī Latvijā žurnālistu angažētība kļūst arvien uzkrītošāka, ja nu kādam vēl šķita, ka žurnālisti grib viņu informēt ;)
Bet tam ir arī komiska blakne - nekaunīgā propaganda medijos tik ļoti baro dažu īpaši "progresīvo" burbuli, ka viņi paši notic savai neesošajai popularitātei. Zviedrijā tā ir ar Vides partiju un Feministiskās iniciatīvas partiju, kuras nemitīgi tiek popularizētas un intervētas sabiedriskajā tv un radio, bet Riksdāga vēlēšanu rezultāti ir: 4,41% Vides partijai un 0,46% feministiem, un tad ir milzīgs pārsteigums un pirksti vēdeklī, jo paši noticējuši mediju fotošopētajai bildei.
From:[info]gnidrologs
Date:June 2nd, 2019 - 11:41 am
(Link)
Ļaunie mizogīnistiskie, nacistiskie un klaimetčeindž noliedzošie neizglītotie vēlētāji. Par maz propagandas. >:[
From:[info]gnidrologs
Date:June 2nd, 2019 - 05:04 am
(Link)
Mazliet saistīti: https://www.youtube.com/watch?v=7vQmywp8Tus&t=0s
Totalitāristi sauc demokrātijas un tautu suverenitātes/pašnoteikšanās atbalstošus politiķus par "fašistiem". Kur gan es būtu varējis ko tādu dzirdēt iepriekš. Hmmmm...