Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 1st, 2019 03:56 pm 11 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]heda
Date:June 1st, 2019 - 09:54 pm
(Link)
Bet Latvijas mediji taču arī par Bilderbergu u.c. neērtām tēmām nevienu neizjautā.
From:[info]gnidrologs
Date:June 2nd, 2019 - 05:15 am
(Link)
Es pirms EU vēlēšanām apzināti maliet centos paklausīties LR1, īpaši Krustpunktus, kur tika aicināti partiju pārstāvji un uzstājās "experti". Bija tik uzkrītoši, ka raidījumu vadītāji ir politiski biasēti un "experti" nu jau tiek piemeklēti pēc konkrētas ideoloģiskas sakritības. Senāk vismaz aicināja outlierus, lai viņus censtos publiski apsmiet un un apriet, bet nu jau pat tik daudz plurālisma neatļauj. Vienots korītis, kas masturbatoriski sprediķo vienu mantru bez mazākās domu ēnas. Tie nacionālistiski un konservatīvi noskaņotie cilvēki Latvijā u.c. valstīs, kas vēl it kā nav Rietumu Padodistānas pilnā domēnā ir ļoti naivi, ja domā, ka mūs tas neskars. Mēs jau tiekam ideoloģiski apstrādāti no lokālo diegabikšu puses, vienkārši pie mums viņi vēl nav tik dominējošās pozīcijās, tāpēc piesardzīgāki. Starp citu, ļoti līdzīgi musulmaņu vs kaffiru attiecību dinamikai vietās, kur pirmie ievācas. Ne velti abas ciltis tik ļoti viena otru "mīl" un ir gatavas stāties aliansē pret sliktajiem baltajiem suverenitāti nazismu mīlošajiem cilvēkiem.
From:[info]heda
Date:June 2nd, 2019 - 11:06 am
(Link)
Jā, arī Latvijā žurnālistu angažētība kļūst arvien uzkrītošāka, ja nu kādam vēl šķita, ka žurnālisti grib viņu informēt ;)
Bet tam ir arī komiska blakne - nekaunīgā propaganda medijos tik ļoti baro dažu īpaši "progresīvo" burbuli, ka viņi paši notic savai neesošajai popularitātei. Zviedrijā tā ir ar Vides partiju un Feministiskās iniciatīvas partiju, kuras nemitīgi tiek popularizētas un intervētas sabiedriskajā tv un radio, bet Riksdāga vēlēšanu rezultāti ir: 4,41% Vides partijai un 0,46% feministiem, un tad ir milzīgs pārsteigums un pirksti vēdeklī, jo paši noticējuši mediju fotošopētajai bildei.
From:[info]gnidrologs
Date:June 2nd, 2019 - 11:41 am
(Link)
Ļaunie mizogīnistiskie, nacistiskie un klaimetčeindž noliedzošie neizglītotie vēlētāji. Par maz propagandas. >:[