Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
par politiku 
3rd-Aug-2008 01:09 am
Perfekts koments internetā


Visprecīzāk pateica politologs Ījabs,apmēram tā, ka "aizmirstiet cerību, ka rīt valdošās koalīcija mainīsies, viņi ne par matu nemainīsies, viņi tāpat izrīkosies arī ar prezidenta priekšlikumiem par Saeimas atlaišanu, kā ar šiem grozījumiem."
Politbirojs pateiks, ka mūs atbalstīja 1 miljons, kuri neaizgāja balsot, lai arī tie būs meli. Miljons vārguļu un vergu, kuriem viss vienalga un tie, kuri labi iesildījušies šajā korupcijas laukā un nodokļu nemaksāšanas laukā. Un tomēr LIPA korumpantiem trīcēs, jo ------- šī tautas daļa - ap 600 000 ir Latvijas politiskais aktīvs, kas balsos nākamajā referendumā un kas var sanākt arī krastmalā un pie Saeimas ar sūd...nām dakšām, tie ir tie, kuri šo marasmu, kas notiek Latvijā visus šos 18 gadus un jau novērtēs nākamajās vēlēšanās.
BET, GODĀTIE VĒLĒTĀJI, JŪS NEMAZ NEZINIET, KA PRIEKŠĀ IR VĒL STIPĀKS INSTRUMENTS - REFERENDUMS PAR PENSIJU LIKUMA GROZĪJUMIEM. Neziniet kādēļ tas tā? Padomājiet labi! ............ Jebkurai nākamajai varai, kura pastāvēs, ja nobalsosim 450 000 par pensiju likuma grozījumiem, būs nopietni jāstrādā, lai sakārtotu visu pensiju likumu, piešķirtu normālas pensijas invalīdiem un visiem pensionāriem, jo būs jāatdod no Sociālā budžeta vairāk kā miljards izlaupītās naudas, ko atdeva noēšanai.
Ja tu esi sarūgtināts par 2.augustu, tad pēc 2 nedēļām nobalso 23.augustā nākamajā referendumā un rūgtums pazudīs. 23.augusta balsojums būs spēcīgāks par 2.augustu.
Comments 
3rd-Aug-2008 01:52 am
Sajāt pensijas 23.augustā, jā, tas var izdoties.
3rd-Aug-2008 01:56 am
Sajāt, pajāt.. Vai nav vienalga.
Ja tie murmuļi valdībā domā, ka var gadiem sēdēt un bīdīt savus biznesus kā Šlesers ar savu lidostu un lielveikaliem, uzpērkamā pakaļa, tad iedzīvotājiem vajadzētu arī iet un parādīt, ka var ko darīt un izdarīt. Te jau ir principa jautājums.
7th-Aug-2008 12:22 am
A ko Šlesers tieši būtu sjājis ar lidostu un lielveikaliem? Man kā patērētājam vulgaris no malas izskatās, ka viss ir ļoti labi - ij lētās aviobiļetes, ij Rimi kā Norvēģijā. Kur ir problēma?
7th-Aug-2008 12:26 am
Nu man prieks, ka viss no malas izskatās ok :) :)
Ka ministrs ir cilvēks bez augstākās izglītības, turklāt korumpēts, to zinu 100% (ir radi politikā) un sēž tai krēslā, lai tikai varētu taisīt savu biznesu.. Feini :) Jauka mums valdība, kam politika = bizness un naudas raušana :)
7th-Aug-2008 10:46 am
Hmm, vai radi ir satiksmes ministrijā un caur viņu rokām gājuši papīri, kas apstiprina šādus faktus? Ja jau 100% zina, tad kāpēc neiet uz ģenerālprokuratūru vai KNAB?
Šitādas pilsētas leģendas par ikvienu ministru dzirdam ik dienu, bet kaut kā nevar neko piešūt - galvenais, tik noliet ar sūdiem :) BEt nu jā, es nesaku, ka viņš ir zelta gabals, ko uz rokām būtu jānēsā, bet arī īpašu ļaunumu viņa darbībā kā rīdzinieks nesaskatu. Lauciniekiem varbūt ir citam domas ( dēļ ceļiem, pasta, utt.).
7th-Aug-2008 11:16 am
Ja kādam apnicis dzīvot, var mēģināt šo ietupināt :D :D :D Zini daudzus, kam kas pierādīts? Paskaties, cik ilgi Lembergu pie lielā zvana karina un cik tas viss sarežģīti. Valsts maza, viens otru pazīst, lielo daļu var nopirkt.
Visu cieņu, ka neesi zaudējis ticību šīs valsts politiķiem! :) :) :)
7th-Aug-2008 12:41 pm
Man nav ticības, esmu reālists ;)
Tāpēc tā vietā, lai jamos lamātu un "piešūtu" pilsētas leģendas vai "viena tante teica", sliecos vērst uzmanību tām lietām, kas dod labumu vai atvieglo dzīvi man kā parastajam mirstīgajam.
7th-Aug-2008 12:47 pm
Tātad neesi pietiekami tuvu politikai, es pati gadu Saeimā nostrādāju :P Pēcāk kādā citā valsts iestādē. Un viens no tuvākajiem radiem pa Domi.. Man nav nekādu ilūziju un arī ne šaubu par to, ka konvertiņi tur iet pa riņķi un nodokļu naudiņa tiek tērēta uz urrā, slēgti vadības līgumi un ne par ko algai vēl simti saņemti, prēmijas.. Labi, ka to vismaz cenšas piegriezt :)
Tā sistēma ir ļoti ērta nodibināta, tāda smuka ķēdīte. Pat, ja viens posms iekrīt, to fiksi var salabot :)
No malas ļoti interesanti to visu teātri vērot, cik ilgi tas turpināsies un cik ilgi cilvēkiem būs pacietība..
This page was loaded Jun 2nd 2024, 8:51 pm GMT.