Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Commenting To 
3rd-May-2005 02:14 pm - Svētki
Esmu patriote. Pašai jābrīnas. Ar asarām domāju, cik ļoti valsts gan ir izzagta un cik ļoti daudz ir nabadzīgu un ļoti nabazīgu cilvēku. Reizēm paliek tik dikti žēl šīs zemītes.. Varbūt tāpēc man nemaz negribas rīt skaļu svētku. Uzreiz jādomā - diez, cik naudas šitam izmests.. Manā atmiņā paliks tie fantastiski patriotiskie Atmodas gadi, kad izcīnījām vietu zem saules ārpus PSRS..
Un tie Prezidentes murgi, sakot, ka, gadu esot iekš ES, ir tāds, nu tāads ekonomisks augums, ka bikses piečurāt! :E Bet tajā pašā laikā pateica - algas jau nevarot tā uzreiz gribēt, lai palielina, ar kādu pamatojumu gan mēs to varētu darīt? (un uztaisa lielas acis ekrānā) Tur esot jāpaiet zināmam laikam.. Jā, kamēr visi pensionāri apmirs..
Nu jopcik! Ar kādu pamatojumu valstī notiek inflācija, nepārtraukti uz produktiem un dažādām patēriņa precēm kāpj cenas, ar kādu benzīna cenas tiek noteiktas, gāze, elektrība etc., nosakiet arī minimālo iztikas minimumu par vismaz 100ls lielāku!!!!!!! Un pensijas, pabalstus, stipendijas!
Sauciens tuksnesī.. :p
Comment Form 
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
This page was loaded Mar 28th 2024, 2:21 pm GMT.