Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Es 2 
5th-Oct-2006 11:30 pm
Ceru, mamzeles, labi gulēsiet, tik jauki parejot! :))) Visu žulti izlikāt jeb kas vēl palika? Nav labi glabāt negatīvo enerģiju sevī! Tikai jūs tā pamatīgāk dodat vaļā un neaizmirstat savos žurnālos papukstēt un palamāt :))) Tā tāda lieliska cibas tradīcija - pēcāk pažēloties kopā ar domubiedriem visur citur. Pieņemu, ka kāds tādējādi tur līmenī savu pašapziņu vai gūst popularitāti.
Jā, un es arī neesmu no tām, kas muti turēs ciet, ja kāds sāks lekties beztēmā un nevietā :P Kas es - no muļķu mājām un kāds akmens bez jūtām? Iespējams, ar diezgan viegli ievainojamām.. Un, jā, aizsvilstos. Ko var gribēt no uguns :) Bet kaut kā dzīve un vecāki ir iemācījuši tādu lietu kā cieņa pret cilvēku un elementāru inteliģenci. 1000šiem reižu te lasīti, manuprāt, absolūti banāli un tizli teksti, slavēta absolūti aprobežota rīcība un ačgārni viedokļi, turklāt bieži vien nebaudāmā valodā ar bezgalīgām gramatikas kļūdām. Nu un? Lai takš ačgārņojas! Katram savs dumuma līmenis - man savs, un savas vājās vietas zinu, ar ko neplātos :D Bet katrā ziņā nelokās man mēle kādu par stulbu, govi vai rejošu suni nodēvēt tikai tāpēc, ka kāds man nepiekrīt, bet lecas pretim.
Vai, un tie ģeniālie teksti, kur sākas uzbraucieni vīriem, bērniem, vīramātēm un kurpēm, vispār ir nepārspējami! :D :D Ka tik iedzelt, vienalga kā, pārkāpjot jebkādas robežas.
Ja dzīvē es tādiem zemiskiem tipiņiem ar slaidu pagriezienu parādu muguru, tad iekš cibas ir tāda lieliska iespēja kā dzēšana, banošana utt. Man, ziniet, nav ne mazākās vēlmes tīksmināties par tekstiem, kas mani pazemo. Un būtu vēl par ko un būtu vēl kaut kripata taisnības.

Jā, starp citu nesaprotu arī tās jaunās māmiņas, kuras nenoņem savus skaistos, garos mākslīgos nagus, auklējot zīdaini. Man tas liekas augstākā mērā dumi. Ja nu vienīgi māmiņa ir caca :D
Un, jā, man riebjas balta krāsa, tā ir bezpersoniska. Un vēl man riebj spamotāji iekš cibas. Un dzīvē neciešu cilvēkus, kas izliekas un dod padomus, kad tos neviens neprasa.
Nu ko - turpināsiet šūmēties? Man jau bija varen jautra izklaide :) Šitik daudz tumsonības un žultainu drazu sen nebija nācies lasīt. Cik nu es to vispār lasīju.

Neaizmirstiet atdraugot, [info]lapsa123, [info]habibti, [info]papalisij u.c., kurus vairs nevēlos laist savā privātajā dzīvē, kaut virtuāli. Nē, man nevajag, lai man vienmēr piekrīt un uzliela šausmīgās bildes [šito gan laikam vēl ilgi atcerēšos :D], bet es arī nealkstu pēc uzbraucieniem un izsmiešanas tāpēc, ka domāju citādi. Un es bieži domāju citādi, jo esmu ļoti dziļi ezotērikā, dziedniecībā, jā, blablabla, visādos tādos fufeļos, par ko lielai daļai vispār varbūt nav nojausmas. Nez kāpēc ir cilvēki [kaut atzīstu, tādu te ir ļoti maz!], kas prot savu atšķirīgo viedokli izteikt neaizvainojot, varbūt pat ar humoru. Pati cenšos tāda būt, neaizvainot ar savu skarbumu, kāds man reizēm piemīt.. Un tāds, piem., bija [info]samurajs, ar kuru gandrīz visos jautājumos viedokļi atšķīrās, bet mēs ne reizi nesagājām ragos. Tieši otrādi - bija patīkami diskutēt.
Paņirdzāt, pazemojāt, šķiet, ka pietiks. Man arī ir tāda lieta kā pašcieņa.

Comments 
6th-Oct-2006 12:48 am
info*
6th-Oct-2006 12:48 am
;)
6th-Oct-2006 12:55 am
Tieši tā! ;)))
Laba bilde :)
6th-Oct-2006 12:56 am
eh, nu vismaz pasmaidīji, savādāk kā pūķis :)
6th-Oct-2006 01:12 am
Nav, nav pūķis :) Šo`n varen daudz sasmaidīts :))
6th-Oct-2006 01:15 am
arlabunakti :)
6th-Oct-2006 09:41 am
da duras taas lapsas 1234 jeb kaa vinjas tur. vai vispaar tik gara ieraxta veertas?..
6th-Oct-2006 11:05 am
vērts vai ne, biki sakrājās.. :/
6th-Oct-2006 12:14 pm
ir ir tā.
es čikstētājus ātri no frendlistes izmetu.
un par tām bildēm, tas ir apbrīnojami kā meitenes var viena otru slavēt, vai cik tu smuka, seksīga, kaut bieži tur vispār nekā nav.
nu tad es labāk paklusēju.. :)

p.s. šitas userpicture, super filma tā bija, pavisam nesen noskatījos!
6th-Oct-2006 12:18 pm
Lai jau slavē vai ne, ne tajā sāls :) bet tur tajā komentārā apakšā runāja tāds aizvainojums, jēz, kur cilvēkos tāds ļaunums pēkšņi parādās, arī jābrīnās. vienu brīdi bez maz par labāko draugu uzmetas, otrā - lamā no panckām laukā.. :D Labi, tas tā.
Kas tā īsti ir par filmu, no kurienes pikčers? Man jau otrais cilvēks to saka :))
6th-Oct-2006 12:25 pm
http://www.imdb.com/title/tt0332280/

caur torentiem var ļoti labā kvalitātē anglisko versiju novilkt.
filma ļoti patiks meitenēm, nu ļoti romantiska :)
6th-Oct-2006 12:28 pm
Skaidz, plds!
This page was loaded Jul 4th 2024, 10:04 pm GMT.