21 Augusts 2011 @ 17:28
Botānika  


Otrdien vakariņojām ar bijušajām kursa biedrenēm Botānikā, kas atrodas Antonijas ielā. Biju daudz laba dzirdējusi par šo vietiņu iepriekš. Liels Pluss ir tas, ka tā atrodas pašā centrā, bet klusā un skaistā vietā. Restorāna dizains un ēdiens arī ir pluss. Patika liela terase ar ērtiem krēsliem kur var forši iekārtoties neskatoties uz lietu. Arī iekšā izskatījās visai mājīgi un jauki. Grilēta zivs bija super, tieši tāda kā man garšo.  Es pat (!) parakstījos uz desertu un apēdu jogurta saldējumu ar vīnogām. Ar to plusi arī beidzas.  Vistreknākais mīnuss šai vietai ir apkalpošana. Tik sliktu un rupju viesmīli es nekad un nekur nebiju redzējusi! Kā tādas vispār dabū darbus?  Manai draudzenei burtiski mute palika vaļā, kad uz viņas lūgumu "Vai jūs varētu atnest maizi?" viesmīle atbildēja "Nu VARBŪT arī varētu". Man sākumā likās varbūt viesmīle vienkārši neveiksmīgi pajokoja? Viņas atbilde bija tik rupja, ka es nevarēju noticēt, ka viņa to tā arī domāja! Bet nē, tālāk bija vēl trakāk. Viņa vairākas reizes mēģināja aiznest šķīvjus, kad mēs vēl nebijām pabeigušas ēst. Kronis visam bija, kad draudzene burtiski izrāva viņai no rokām savu pa pusei izdzerto kokteili. Lieki piebilst, ka nekādu "atvainojiet" un "piedodiet" mēs ne reizi nedzirdējām. Gadījās, ka mana draudzene pazīst restorāna īpašnieci, jo viņas abas ir no Alūksnes. Īpašniece kā reiz tobrīd sēdēja iekšā. Bet sūdzēties tomēr negājām. Mēs pārāk reti tiekamies un pārāk daudz kas apspriežams, lai tērētu laiku un spēkus visādiem kašķiem. Summējot jāsaka, ka labs ēdiens un patīkama atmosfēra diez vai ir tā vērti, lai "baudītu" šādu servisu. Šaubos vai es tur vēl kādreiz iešu. Labi, ka mūsu vakars neskatoties ne uz ko bija patīkams. Sarunājām, ka tiksimies biežāk. Un pat saderējām kura pirmā apprecēsies :)
Tags:
 
 
I feel: productive
I hear: Washed Out - Eyes be closed
 
 
( Post a new comment )
fb: talk to me[info]smoker_smoke on 21. Augusts 2011 - 17:58
mjā, kautkā visi kā sadeguši apspriež precēšanos vai arī pošās uz kāzām, tad precās tas, tad tas.. es pat ņēmu un izlasīju elizabeth gilbert committed un kā jau teicu brīnišķīgs sacepums par laulībām ar netradicionālu iespiedumu un pieredzi un goda vārds tā grāmata mani apgaismoja, laigan man vēēl par agru, bet kas zin
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 21. Augusts 2011 - 18:00
es tādā kā vieglā šokā par visām tām draugu kāzām man apkārt. kur cilvēki visi tā steidzas? nezinu, absolūti negribētu būt viņu vietā pagaidām.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
fb: talk to me[info]smoker_smoke on 21. Augusts 2011 - 18:10
nu jā gilberte tieši uzsver - neprecieties, iekams neesat sasniegušas vismaz trīsdesmit gadu vecumu un kļuvušas ekonomiski neatkarīgas! (stārp cit, ja zini, kas ir eat pray love, tad šitā ir otrā daļa, tikai ar mazāku devu citvalstu apceļošanas pieredzēm/iespaidiem)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 21. Augusts 2011 - 18:23
es gan nekādu konkrētu vecuma robežu nenoteiktu. drīzāk ieteiktu kopumā realizēt kaut vai daļu savu ieceru un ambīciju pirms precēties, jo laulība tomēr IR zināms šķērslis pašrealizācijai. Laulībā jārēķinās ar otru, ar viņa vēlmēm un jūtām, jāiet uz kompromisiem. Kopumā man patīk doma oficiāli nokārtot attiecības jau nobriedušā vecumā. Galu galā padzīvot kopā pirms laulībām is a must
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
fb: talk to me[info]smoker_smoke on 21. Augusts 2011 - 19:10
exactly
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
indulgence: kalnietis[info]indulgence on 22. Augusts 2011 - 10:03
Hehe. Kaut kas līdzīgs bij senos laikos nonākot restorānā Romā. Nekādi nevarēju saprats, kāpēc man tie viesmīļi čiepj neizēstus šķīvjus un tikai krietni vēlāk uzzināju, ka noliekot ne tā nazi un dakšiņu, apmeklētājs viesmīlim dod ziņu novākt šķīvi, lai var ķerties klāt nākošajam ēdienam. Es kā zēns no laukiem nezināju šādus urbānās dzīves smalkumus. Vēl tagad rūgtumiņš. :)))
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 22. Augusts 2011 - 10:09
tur jau tā lieta, ka es ļoti labi zinu kā jāsaliek piederumi, ja esi pabeidzis un kā jāsaliek, ja vēl neesi. vnk pati viesmīle to nezināja acīmredzami.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 30. Augusts 2011 - 22:00
Bija arī derības? Es palaidu garām?
A.V.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 30. Augusts 2011 - 22:54
jā, bet starp mani un A. jo uzminu nu uz kurām divām ir likmes? ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)