05 Septembris 2010 @ 15:20
 


Traumpunkts naktī un negaidīta brīvdiena šodien. Man viss kārtībā, apdedzinājos stipri, bet nu vairs nesāp. Ļoti nepatīkami pārsteidza 1.slimnīcas traumpunkta apkalpošana - sākumā kādas 10 minūtes dežurants klauvēja pie kabineta durvīm, lai pamodinātu dakteri. Neapmierināta, ka viņu pamodināja, viņa uzlika man uz apdeguma parasto antiseptisko kompresi un aizsūtīja mājās ar vārdiem "Putu mums nav, brauc no rīta uz slimnīcu." Labi, ka es tiku līdz aptiekai un tur nopirku to sasodīto Pantenolu, jo uz slimnīcu braukt dēļ tā man nu pavisam negribējās.

Labi, par patīkamām lietām. Ja jau man negaidīta brīvdiena, izlēmu nezaudēt velti laiku un izmantot šo saulaino dienu ar maksimālu labumu. Neliels šopings - nopirku afigenna kolosālu siltu adītu kleitu aukstam laikam. Tieši tādu kā es gribēju - kamieļu krāsā ar bizītēm un ļoti siltu :) Tagad tik jāsagaida, kad varēs vilkt.

Kā jau es minēju, esmu sākusi mācīties Portugāļu valodu. Mūsu pasniedzējs Carlos ir baigi foršs un jautrs. Pirmajā nodarbībā mēs apguvām darbības vārdu būt un pat veidojām diezgan sarežģītas frāzes ar to. Man ļoti patīk.

Starp citu, rīt man ir pirmā nodarbība dizaina skolā. Mums jau bija sapulce, kurā stāstīja par kursu un prasībām, lai to veiksmīgi pabeigtu. Sabiedēja mūs nedaudz ar visām tām ieskaitēm, eksāmeniem un radošo gala projektu. Bet man tas patīk - jo nopietnāk, jo labāk.

Vēl gribēju pajautāt kas jums šobrīd topā ēdiena ziņā. Ko jūs gatavojat? Esmu jau divas reizes šoruden taisījusi savu Pumpkin Cheesecake, šovakar gribās uztaisīt ko citu. Gribētos ko tādu, kas nav pārāk sarežģīti un pārāk ilgi. Any suggestions? :)
 
 
I feel: good
 
 
( Post a new comment )
.[info]_kinky_ on 5. Septembris 2010 - 15:30
Es arī gribu iet mācīties portugāļu valodu pie Carlosa!!!! Kur un pa cik?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: window[info]gossip_girl on 5. Septembris 2010 - 18:35
Nodarbības notiek pie Carlosa mājās, ļoti mājīgā gaisotnē. Par kursiem var atrast informāciju viņa blogā http://learnportugueseinriga.blogsome.com/
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]brittany on 5. Septembris 2010 - 15:44
es taisīšu egg noodles/vermicelli ar gaļu dārze;niem un mērci, ja veikalā būs nūdeles
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: girlfriends[info]gossip_girl on 5. Septembris 2010 - 18:37
:) no manas ēdienkartes šādi produkti ir izslēgti, bet Tu man padevi ideju uztaisīt "Wild Rice" ar tvaicētiem dārzeņiem :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]brittany on 5. Septembris 2010 - 20:04
man arī škiet būs jāiztiek ar rīsiem, jo veiklā nebija manas nūdeles :(
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: girlfriends[info]gossip_girl on 5. Septembris 2010 - 20:12
Rīsi is good :) Wild rīsi is even better ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
smooth cat rider[info]bikini_kill on 5. Septembris 2010 - 22:15
apskaužu par portugāļu valodu :)
man šobrīd ir sulu periods un neko citu īsti negribas gatavot. taču šad tad, piemēram, burkānkūku vai baklažānu šķēlītes ar sieru, tomātiem, olīvām un vēl kaut ko-neatceros ko krāsnī :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 5. Septembris 2010 - 22:35
nevajag apskaust - vajag rīkoties! :P
a es ar bieži taisu puķkāpostus ar cukini, tomātiem uz zilo sieru cepeškrāsnī. Atradu te vienu interesantu zupiņu, rīt vārīšu :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)