Indiāņu blūzs & Kovboju rokenrols - [entries|archive|friends|userinfo]
GonzoKd

[ website | Indiāņu blūzs & Kovboju rokenrols ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 11th, 2012|12:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

NWO & feisbuka fašisms

linkizelpot?

Comments:
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:June 11th, 2012 - 01:35 pm

Epiktēts

(Link)
Ikreiz, kad tev ir padomā ķerties pie kādas lietas, atceries, kāda ir šī lieta. Ja tev ir padomā iet peldēties, iedomājies, kas parasti notiek peldētavā. Iedomājies, kas tevi apšļāc ar ūdeni, kas tevi grūsta, kas lamājas, kas apzog. Tādējādi tu ar lielāku drošību ķersies pie sava nodoma, turklāt pats sev sacīsi: „Es gribu iet peldēties, bet tāpat es gribu saglabāt arī izturēšanos, kas raksturīga manai iedabai.” Tā rīkojies katrā lietā. Tādā veidā, ja tev peldoties kaut kas atgadīsies, tu tūlīt atradīsi mierinājumu: „Es gribēju ne tikai peldēties, bet arī saglabāt izturēšanos, kas atbilst manai iedabai, un es to nespēšu saglabāt, ja notikušais mani uztrauks.”
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:June 11th, 2012 - 02:38 pm

Re: Epiktēts

(Link)
Nedomāju, ka mani uztrauc šis gadījums. Iekš FB nekad neesmu bijis & nebūšu.
Tas, kam ir potenciāls uztraukt - sajūta, ka pārāk daudz esam pakļauti/paš-pakļāvušies visādām Mašīnām, Molohiem, brutāliem Leviatāniem, kas kopēja ordnunga "labā" samin jebkuru, kurš izbāz galvu virs konveijera ierindas.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:June 12th, 2012 - 01:12 am
(Link)
old news. rita pirms gada, diviem augšuplādēja photobucketā kailu venēru (gleznu), un to izņēma, sakot, ka nepiedienīgs materiāls. nav nekāds nwo, vienkārši debīli cilvēki.
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:June 12th, 2012 - 07:44 am
(Link)
Nē nu viens ir tā sauktā mazā cilvēka jeb indivība respektēšana, bet tas ka šitādam daudzmiljonu kantorim nav skaidru kritēriju satura vērtēšani, ir vēl kas cits. Vai tad NWO tipa "domāšanai" ir kāds dīls ar Saprātu?