|
[27. Okt 2009|15:27] |
Štrunts par eklēriem, bet vai mūsdienās vēl kur var iegādāties klasiskos "radziņus" un "koržikus" pie tējas? |
|
|
Comments: |
| From: | maris |
Date: | 27. Oktobris 2009 - 15:37 |
---|
| | | (Link) |
|
Vai, cik sen nav ēsts radziņš... :|
bet garšīgs tas miltu izstrādājums bija...ehh
vai runa ir par parastajiem radzinjiem ar kjimeneem? ja jaa - tad gan Rimi tie tirgojas, gan citos lielveikalos...
/bija gardi ar pienu :) - mmm.../
Hmm, nebija gan ar ķimenēm, tie radziņi drīzāk atgādināja pakaviņus pēc lieluma, maigi un gardi.
| From: | maris |
Date: | 27. Oktobris 2009 - 19:03 |
---|
| | | (Link) |
|
Šovakar uzbrukšu rimim. Sakārdinājāt, maitas :)
kad es vēl mācījos skolā, mums bija šitie koržiki! ņam! bet man liekas, ka tajā pazemes tunelī no 13.janvāra pieturas uz stokmanu ir bulciņu tirgotava, tur vismaz pagājušogad vēl bija.:))
Par koržikiem vispār biju dzirdējis, bet radziņi, radziņi kur?
hrm, kā lai izstāsta, tāds plakans bulciņveidīgais ar robotām malām, pēc matērijas kaut kas starp smilšu mīklu un klasisku baltmaizi.
apmēram nojaušu par kuriem runa - hmm - pameklē beķerejās - neticās, ka vairs vispār netirgo... par radziņiem gan nevaru iedomāties, kurus īsti domā - laikam neesmu bijusi viņu fans :)
Tur vecas bulciņas tirgo. Pāris reizes ir nācies vilties.
var, bet tie man vienaldzīgi, bezgaršīgi šķiet:)
man bērnībā patika. maksāja 2 santīmus, tika filgrāni pārgriezti šķērsām uz pusēm, apsmērēti ar sviestu un gardu muti noēsti. un nelikās, ka garšo pēc parastas sviestmaizes, bet ļoti ūdensklinģerīgi :). gribētos tagad kādu nomēģināt, varbūt ar ka liktos bezgaršīgi. | |