16 Janvāris 2017 @ 15:42
 
Pēc sešiem gadiem centrā esmu pilnīga Rīgas satiksmes idiote. Pagājušajā darba nedēļā divas reizes no piecām iekāpu nepareizā transportā, aizbraucu šķērsām un pusstundu gāju kājām mājās. Skaidrs, kura te stulbene, bet es tomēr ļoti gribu lamāt RS un viņu nejēdzīgo monitoru pielietojumu. Varbūt, ja transportā būtu pieturu saraksts, nevis izklaidējošas multenes, es spētu saprast, ka jākāpj ārā vēl pirms mana kariete jau otro multeni brauc perpendikulāri vēlamajam virzienam.
Sestdienas autobusā pieturu saraksts gan parādījās, bet tad tur rādīja, ka nākamā pietura ir Sudraba Edžus iela. Balstoties uz nedēļas laikā gūtajiem novērojumiem, automātiski pieņēmu, ka atkal esmu nepareizajā transportā, un šis noteikti brauc taisnā, tumšā ceļā uz Sarķeni. Uzreiz aprēķināju, ka ir 50% varbūtība, ka Sarķenē atkal izvēlēšos nepareizo transportu, un tā tik ilgi, līdz man talonā vairs nebūs ko pīkstināt, varēšu pīkstēt pati brienot caur Mežaparka mežu. Kad attapos, aiz loga tomēr bija tobrīd tik mājīgais Brīvības un Cēsu ielas krustojums.
Tagad es pieturās skaitu dzejolīti - 14. autobuss jā, 14. trolejbuss nē, 16. un 14. autobuss nav viens un tas pats, svešos transportos pie svešiem onkuļiem nekāpt, pat ja priekšā spīdīgi burtiņi ar pazīstamu nosaukumu.
 
 
( Post a new comment )
iokaste[info]iokaste on 16. Janvāris 2017 - 16:25
Pilnībā piekrītu, tās mokošās multenes tiešām varēja nerādīt, bet to vietā pieturvietu sarakstu.
Esi tik laba - aizraksti Rīgas Satiksmei, es jau aizrakstīju, lai nerāda multenes, nepatīk.
(Atbildēt) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on 16. Janvāris 2017 - 17:09
loooooohiiii tā rīgas satiksme. Man pat visai grūti ir atrast vajadzīgo pieturvietu vietām, kur līdz šim nav būts, ar visiem sarakstiem un maršrutu shēmām. un tumšajā diennakts laikā ir vispār izcili.
(Atbildēt) (Link)
zan[info]zan on 16. Janvāris 2017 - 18:56
RS nav uzradījuši sev appu?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
bobijs varenais šāvējs[info]glam_our on 17. Janvāris 2017 - 08:37
cik saprotu nē, tikai mājas lapas mob versiju (vāāu). Manam iphone gan ziemā no app arī nebūtu nekāda jēga, slēdzas ārā jau ap nulli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
zan[info]zan on 17. Janvāris 2017 - 10:24
#īstāsziemasproblēmas
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
bobijs varenais šāvējs[info]glam_our on 17. Janvāris 2017 - 11:22
tas nekas, tās nav īstas problēmas :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
k.[info]burzj on 16. Janvāris 2017 - 20:14
Mani tas arī šausmīgi tracina. Kaut zinu pieturas, patīk sekot tām līdzi un skaitīt, cik ilgi man vēl jābrauc. Btw, gada vidū RS palaidīs zemās grīdas tramvajus braukāties uz Imantu <3
(Atbildēt) (Link)