making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[27. Nov 2015|13:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:29. Novembris 2015 - 19:56
(Link)
"Paldīzēsim vietējiem" vs. "palīdzēsim svešajiem" ir falša dihotomija.

Pārējais vienkārši ir, kā tev patīk to raksturot - tīras emocijas, ad hominem uzbraucieni bez jebkādiem faktiem.

Es neuzskatu, ka Eiropas kultūra ir impotenta un sabrūkoša, es domāju, ka tā ir pietiekoši spēcīga, lai varētu rīkoties atbilstoši savām vērtībām.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Novembris 2015 - 16:15
(Link)
''"Paldīzēsim vietējiem" vs. "palīdzēsim svešajiem" ir falša dihotomija.''

Kas tajā falšs? Tev šķiet, ka pilnīgi svešinieki ir ir tik pat svarīgi kā vietējā nācija? It īpaši, ja viņi ir atklāti naidīgi pret vietējo nāciju?

''Es neuzskatu, ka Eiropas kultūra ir impotenta un sabrūkoša, es domāju, ka tā ir pietiekoši spēcīga, lai varētu rīkoties atbilstoši savām vērtībām.''

Kādā veidā tā spēs turpināt rīkoties atbilstoši SAVĀM vērtībām, ja šīs vērtības beigs pastāvēt? Eiropieši strauji izmirst. Dvieļi un neģeri strauji vairojas. Šī brīža provizoriskie dati 50 gadu attālumā no šī momenta ir tādi, ka eiropieši Eiropā būs nospiedošs mazākums par niggeriem un dvieļiem. Kā tu domā pēdējie balsos? Kurus tie cels sev par valdniekiem? Cilvēktiesību un lgbt frīku aizstāvjus? Feministus un liberāļus?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:1. Decembris 2015 - 12:55
(Link)
Nē, uzskatu, ka cilvēki kad dala manas vērtības ir vērtīgāki nekā tie, kas tās nedala. Gandrīz vai aksioma. Tikai situācijas smagums ar svešajiem šobrīd nav salīdzināms ar vietējiem.

Kāda nozīme ādas krāsai? Kaut kā dzīvojot te, redzot, kā cilvēki atbalsta bēgļus, kā ar melnajiem un aziātiem ir pilnas izglītības iestādes (dažādu līmeņa), dzirdot ko paši imigranti domā, ķļūst arvien grūtāk noticēt jūsu un LV mēdiju propagandai.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:1. Decembris 2015 - 14:30
(Link)
''Kāda nozīme ādas krāsai?''

Nekāda. Un nekad nav bijusi. Tas ir liberastu salmu vīrs, kas tiek lietots, lai visus tos, kas nevēlas importēt 3šo pasauli uz Eiropu varētu iefasēt ''rasistu'' kastē, tādējādi viņus dehumanizējot un panākot, ka šo cilvēku viedokļi tiek pēc noklusējuma ignorēti.