making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[20. Jan 2014|14:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:22. Janvāris 2014 - 01:47
(Link)
wtf. tu sauc par autistisku cilvēku, kurš "In general, I have no problem talking to other people and have developed a strong sense of how not to be an asshole. At the start of high school I was deeply afraid of being a terrible person in that sense, and made sure that I wasn't anymore."

Kārtējo reizi redzams, ka jūs (viss bars) tik ļoti dzīvojat izolācijā no pārējās sabiedrības, ka uzskati ir pilnībā zaudējuši saistību ar realitāti.

Tu pat nesaproti, ka otrs fragments nav par to pašu cilvēku.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Janvāris 2014 - 07:11
(Link)
Es nerunāju par otru fragmentu, bet jā, cilvēkam, kas nespēj sadraudzēties tikai tāpēc, ka nevar caurām dienām runāt par Hēgeli, ir nopietnas problēmas ar socializāciju. Vai arī ir narciss, jo ''i no can be friend to these silly plebians so i only read books all day'' ir fakap attieksme high IQ or not. Draudzība ir spēja releitot emocionāli. Spēja formāli iemācīties t.s. ''social cues'' piemīt arī sociopātiem un psihopātiem.

Nu bet labi, OPs laikam bija par to vai high IQ keksus ''jādiskriminē'', sūtot viņus uz specskolām vai kā citādāk jāizolē no normāļiem, līdz ko tiek detektēts tas ūber IQ, vai tā?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Janvāris 2014 - 07:12
(Link)
Un nesaprotu par ko jātrako.