making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[19. Jul 2013|22:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Iepriekšējā ieraksta aptuvenā sakarā, aizdomājos par to, kā cilvēki katrs savā vecumā zināmā mērā nomierinās un saprot, ka būt par metalhedu vēl nav visa dzīve. Tikai man liekas, ka tāpat notiek arī ar izpildītājiem. Cilvēki jau mīl runāt, ka tur tāds un tāds tagad pārdevies, kļuvis par popsu un tā tālāk. Bet vai patiesībā turpināt zāģēt vienu un to pašu n gadus, kaut gan pašiem mūziķiem tas jau varbūt ir sen apnicis un neuzšķiļ nekādu radošuma dzirksti, turpināt tikai tāpēc, lai "nepieviltu" fanus un pie reizes smuki nopelnītu koncertos, vai tā nav pārdošanās pat lielākā mērā? Alternatīva ir sekot pašam savai attīstībai. Tāpēc cienu Edlundu tikai vairāk par to, ka viņš pēc Wildhoney ņēma un nogrieza matus uz nullīti. (Un A Deeper Kind of Slumber man ļoti patīk.)
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Jūlijs 2013 - 10:43
(Link)
Nezinu par tavu piemēru un tieši metāli laikam klausos vismazāk no visa, kas mūzikā ir (ok, hiphops laikam būs pirmajā vietā, jo to neklausos nemaz), bet piekrītu kopējam secinājumam. Vecie roķeri vislabāk noveco, ja atrod jaunu nišu un spēj būt kreatīvi tajā. Mans labākais piemērs Roberts Plants (Led Zeppelin vokālis, ja kāda ignoranta suka nezin), kurš ar saviem mūsdienu projektiem atklājis gan priekš sevis, gan melomāniem pilnīgi jaunas āres, kas ir interesantas pašas par sevi un neprasa jaunības dienu rīkli. Slikts piemērs šajā ziņā ir Deep Purple frontmens Īens Gilans, kurš neko citu kā turpināt veģetēt uz jaunības dienu lauriem, negrib, bet balstiņa ta nevelk jau sen vairs.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:21. Jūlijs 2013 - 21:18
(Link)
Kaut kā tā.
[User Picture]
From:[info]simri
Date:27. Jūlijs 2013 - 22:48
(Link)
Ar laiku kļūst aizvien vairāk vienalga par to, cik lielā mērā katrs konkrētais skaņas fragments ir trve. Un cilvēku viedokļi par to arī. Priority shift for the most. Jebkas, kas sagādā kaut jelkādu baudījumu, ir labs un vēlams, pat ja neatbilst kaut kādām smaguma pakāpēm.