making sense - Talking about out-of-character posts... [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

Talking about out-of-character posts... [13. Aug 2011|15:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:13. Augusts 2011 - 21:33
(Link)
tl;dr :trollface:

Game.exe atsauci gan pamanīju. Tas nebija izdevums, kuru lasīt, lai uzzināt ko tev varētu patikt spēlēt, bet gan masturbatīvs pseidoliterārs izdevums par spēlēm, līdzīgs Rīgas Laikam, ko palasīt pēc tam, kad esi sajuties par geimu sekspertu.
Un izspēlē fucking Fōlatu, Arkānumu un Pleinskeipu goddamit. Tā ir Svētā Trīsvienība.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:13. Augusts 2011 - 21:45
(Link)
Es jau zināju, ka te visiem būs komenti tikai par šo daļu, tā kā datoru laikam ir spēlējuši visi, bet kokus zāģējis neviens cits :D

Game.EXE bija tik foršs! Uz beigām gan tur panesās jau pilnīgākā masturbācija, tiešām citu vārdu neatrast. Bet man tas patika laikā, kad tur rakstīja Andrejs Oms & co. Dažus teikumus no recenzijām, šķiet, vēl tagad atceros :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:13. Augusts 2011 - 22:52
(Link)
Well, esmu racis bedres un vedis zemi. Ar kokiem darīšana bijusi mazāka. Mans favorītākais game.exe autors laikam tomēr bija Pežē kgs, lai gan šuterus tajā laikā nespēlēju vispār. Tas vien apliecina faktu, ka šis izdevums netika lasīts, lai uzzinātu par spēlēm. :)
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:13. Augusts 2011 - 23:32
(Link)
PG arī bija labs, jā, lai gan citādā veidā. Man ļoti patika tie tehniskie raksti par to, kā spēles tiek taisītas. Vispār tie ir viens no iemesliem, kāpēc es vispār izvēlējos kļūt par programmētāju :)