making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[10. Apr 2019|12:34]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Aprīlis 2019 - 15:33
(Link)
īsti nesaprotu kāpēc ``vietējais`` te ir kāds kritērijs?

Ja mēs izvarotājus izķeram tad izķeram, visus neatkarīgi no.

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:13. Aprīlis 2019 - 11:02
(Link)
Kāpēc jāielaiž mājās žurkas, lai pēc tam tās izķertu. Žurkas, aka nēģerus un musļaras NAV jāielaiž. Neviens psihiski normāls cilvēks apzināti neimportā uz savu dzīvokli kaitēkļus, lai pēcāk nodarbotos ar to izķeršanu. Dac kreizī. Pat ja izķer varmākas, atlikušie ir low IQ mežoņi, kas nekad neiontegrēsies un visu laiku turpinās dzīvot pēc saviem niggeru dzīves likumiem, vairosies kā truši un pakāpeniski pārmāks vietējo populāciju ar skaitu. Tas ir kā ielaist mājā šimpanzes un ļaut tām šo māju pārvērst par piekakātiem džungļiem. Atkal - kreizī. Kaut kādai senilajai demencei jābūt, lai ko tādu darītu.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:13. Aprīlis 2019 - 11:08
(Link)
Elementāri - tāpēc, ka ja cilvēki vienreiz piekāpsies jūsu prasībām, tam nekad nebūs gala. Tiks atrasta nākamā grupa, kurus diskriminēt. Kad ar to būs tiks galā (izraidīti, atņemtas runas tiesības, utt.), nākamā, utt. līdz paši terorizētāji viens otru nobeigs vai arī atnāks kāds lielāks onkulis un visiem sados pa ausi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:13. Aprīlis 2019 - 18:49
(Link)
Kādiem "mums"? Mums, cilvēkiem, kas vēlas mierīgi dzīvot sevis sarūpētajā mājoklī sev piederošajā zemē? Es nekur nebraucu, nemigrēju un svešām tautām virsū nemācos. Dzīvoju savā būdā. Labi attiecos pret citu būdu kaimiņiem un mums ir ņišķaks. Man nav nekādu prasību, es prosta gribu lai mani un manējos liek mierā. Tas esi tu un tādi kā tu, kas vēlas sapist manu normālo, ierīkoto dzīvi ar savām idiotiskajām ideoloģiskajām prasībām un forsētiem viesiem, kulturāliem eksperimentiem. Tas esi tu, kas nepārtraukti bīda autoritāras huiņas kā forsētu migrāciju, lai nospiestu mūs, vietējo būdu saimniekus, jo jums nepatīk baltie cilvēki, kristieši or smth.