making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[15. Sep 2018|23:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Septembris 2018 - 20:33
(Link)
In your dreams, mate
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Septembris 2018 - 21:23
(Link)
Zviedrija un Vācija visdrīzāk neatjēgies, toties pakalpos citām, mazāk neprātīgām tautām par labu piemēru kā nerīkoties. Jau šobrīd kalpo. Ungārija, Polija & Co jau arī nedarītu to ko dara, ja to iedzīvotāji nevarētu vērot kā šajās progresa zemēs katru dienu kādu sadur, izvaro un piekauj. Jo sliktāk, jo labāk.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Septembris 2018 - 00:02
(Link)
Implying, ka Ungārijā un Polijā nevar vērot, kā "katru dienu kādu sadur, izvaro, un piekauj".
From:[info]3koma14vs007
Date:17. Septembris 2018 - 00:23
(Link)
Redzu, ka patiešām esi pēdējo aptuveni piecu gadu laikā, kopš tevi iepazinu, ārzemēs tā sazombējis savas smadzenes ar kreisi totalitāro ideoloģiju, ka kļuvis pilnīgi nepieskaitāms.
Nesaprotu, kā tas var notikt ar (it kā) domājošu cilvēku??!! Pirms tam taču tik aprobežots, šķiet, nebiji.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Septembris 2018 - 01:24
(Link)
Gangreipi un mačešu uzbrukumi tur nav ikdienišķa parādība. Tāpat sarkani 'likumsargi', kas šos cilvēciņus neuzdrošinās adekvāti sodīt vai deportēt.
Taču galvenais jau nav tas, ka noziegumi vispār notiek, bet ka salīdzinošas civilizētības un ordnunga leiputrijas pakāpeniski devolucionē trešās pasaules virzienā. Valsts koercēta sovoka tipa cenzūra papildus piemet klāt banānu republikas šarmu.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Septembris 2018 - 21:03
(Link)
Es vakar arī Degpunktā redzēju, ka krievu bomži rajončikā sadzeroties viens otram galvu ar pudeli pārsituši! Kādas dzīvās šausmas!
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:19. Septembris 2018 - 01:35
(Link)
Thanks for arguing my point...?
Nezinu tikai, kāpēc atkal tieši *krievu* bomži bija jāpiemin.

Latvieši paši bagātīgi eksportē izvarotājus un maniakus, tāpēc par migrantu uzvedību ārzemēs vajadzētu labāk kautrīgi paklusēt. Baidos, ka tādu kā jūs liekuļoto uztraukumu ne par saviem tautiešiem ārzemnieki var nesaprast.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Septembris 2018 - 13:16
(Link)
Tātad tu piekrīti, ka migrācija no mazāk attīstītākiem reģioniem uz augstāk attīstītiem, nodara tikai postu pēdējiem?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:20. Septembris 2018 - 16:05
(Link)
Es par to vienkārši nedomāju tādās kategorijās. Tas ir tas, ko jums nesaprast.

Ja kāds tā arī domā, tad mani tas īpaši neuztrauc (kamēr viņiem nav teikšana). Esmu dzīvojis pietiekoši ilgi un redzējis pietiekoši daudz, lai zinātu, ka bagātām valstīm pilnīgi pietiek līdzekļu, lai uzturētu tādus cilvēkus kā es, kas ekonomikai neko pozitīvu nepienes.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Septembris 2018 - 17:15
(Link)
Nepienešana ekonomikai ir mazākais no ļaunumiem, ko var pienest migrants no backwards reģiona. Pie tam to var labot, mainot likumus, radot nepieciešamību pienes or else. Attīrīt kvartālus no izvarotājiem, dragdīleriem, reliģioziem fanātiķiem, mačešu bandām jau ir daudz grūtāk,gandrīz neiespējami bez aiziešanas full-nazi moudā. Tieši tāpēc ungāri & co vienkārši izvēlējušies nepieļaut šo situāciju in the first place. Elementārs veselais saprāts.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Septembris 2018 - 17:26
(Link)
Un vai tev vispār nešķiet vīsdegunīgi šādi spriest - viņiem jau vienmēr pietiks naudas par ko uzturēt dīkdieņus. Vai tu domā, ka tā nauda izaugusi kokos vai plūst no kaut kāda bezdibenīga avota? Kāds smagi strādā, lai šie līdzekļi būtu. Kas būs, kad šie darbarūķi izmirs un paliks tikai ņēmēji?
Tu radi par sevi stereotipiska Rietumu komunista-dīkdieņa bez jebkāda common sense tēlu, lai gan imo esi tomēr bik gudrāks.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:20. Septembris 2018 - 17:34
(Link)
No nepareiziem politiķiem tikt vaļā ir daudz grūtāk nekā no kriminālajiem elementiem (vispār, šīs kategorijas pārklājas).

Es domāju, ka "darbarūķi" (ja tā viņus sauc) strādā un ņēmēji saņem par to naudu jau tagad. Kapitālisms. Ar taisnīgu sadalījumu tam nav nekāda sakara, un to mums arī nevajag.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:20. Septembris 2018 - 17:36
(Link)
"taisnīgu" domājot jūsu nozīmē, kā "katram pēc nopelnītā", nevis pēc vajadzības
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Septembris 2018 - 18:29
(Link)
Par politiķiem es piekrītu. Paskat ar Vāciju un Merkeli. Viņa beisklī izmanto STASI tipa metodes, lai saglabātu varu. Analoģiski ar ASV deep steitu, kas histēriski spurojas kā savainots zvērs kopš Trampa ievēlēšanas.
Neredzu kā tas atceļ problēmu ar miljoniem extra low IQ, sociāli neintegrējamiem elementiem no Rietumu kultūrai naidīgām vietām.

Mana doma par darbarūķiem ir tā, ka Rietumos varēja pastāvēt wellfare valstis tikai tāpēc, ka bija pietiekami daudz sastrādāts, lai dzīvotu uz šo rezervju lauriem. Ja rezerves tiek milzīgos tempos notriektas un cilvēki, kas spējīgi šādas rezerves sarūpēt, iznīdēti, tad tuvākā vai tālākā nākotnē leiputrija sabruks un ļoti iespējams, izraisoties nopietniem vardarbības periodiem, kas agri vai vēlu beigsies ar kārtējo autoritārisma/totalitārisma fāzi. Ja tas ir tas, ko tu gribi, tad nu neko..
From:[info]krishjaanis2
Date:27. Septembris 2018 - 02:58
(Link)
- tu nesaprati ironiju. Protams, ka degpunkta kauslīgiem bomžiem nav nekāda sakara ar muslimu geto daudzās Eiropas valstīs. Tās ir nesalīdzināmas kategorijas. Varētu teikt, ka šobrīd daudzviet Eiropā ir bēdīgāk nekā karstākajos 90to gadu punktos LV.

- krievu bomži, jo gluži faktoloģiski Degpunkts vairāk rāda krievus, kas ir likumsakarīgi, eksotiskai tautai savi eksotiskie tikumi, nevar salīdzināt tautu, kas lielāko savu eksistences daļu pavadījusi verdzībā ar tautu, kas, pateicoties vāciešiem un pašu interesei tomēr ir mēģinājuši kaut kur pacelties, izglītoties, uzņemties iniciatīvu, kaut vai iemācoties lasīt.

- "bagātīgi eksportē", protams. Lai gan, pat ja statistiski nenozīmīgāk - arī tad, ja vietējiem britiem šo iemeslu dēļ ir problēmas ar Latvijas valstspiederīgo bandītismu (t.i., es atkal implicēju un varu saderēt, ka starp bandītiem lielāks skaits ir krievu/nepilsoņu, nevis normāli latviešu, kaut zemākas kastas), tas ir pilnīgi leģitīmi, viņi mierīgi drīkst teikt, ka A-eiropieši ir cūkas, kas salīdzinoši, protams, ir taisnība, jo A-eiropieši ir vairāk un ilgāk dzīvojuši sociālismā nekā briti. Kapitālistu un buržuju tikumi, gaume un sensibilities ir nesalīdzināma ar a-eiropas degradētāko elementu izpratni par kārtību.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:27. Septembris 2018 - 12:04
(Link)
Nu, un kādā veidā geto rajoni kaut kur citur vispār ir tava problēma? Ja gribi cīnīties pret imigrantiem, lūdzu, ņem un aģitē, lai iclvēki no LV nebrauc prom! Būs gan vairāk jēgas pašam, gan pieņemu, lielāks lietderības koeficients citiem. Kaut kā šaubos, vai rietumvalstu politiķi meklē tavos un grinidrologa blogos padomus savai iekšpolitikai!

Labs shoehorning attiecībā uz sociālismu. Varbūt vēl var vainot 700 "verdzības gadus" zem vāciešiem?

"90to gadu punktos LV" - tevi nemulsina, ka noziedzība tieši pieauga pēc sociālisma beigām, nevis otrādi?