making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[16. Dec 2017|12:43]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 20:20
(Link)
Klintone man starp citu, ir visnotaļ simpātiska kā faktiskais underdog konkrētajā situācijā, kā kandidāts, kas acīmredzot tik mērīts ar citu mērlentu nekā citi. Bet ne par viņu ir stāsts, un ne jau arī viens prezidents var pārāk daudz ko izmainīt.

Stāsts ir par to, ka humanoīdiem derētu pievērst uzmanību, kāpēc ir sākusies un nenorimst kampaņa pret bēgļiem, pret tradicionālo demokrātiju utt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 20:50
(Link)
Tu tiešām dzīvo paralēlā realitātē un redzu baltu, tur kur melns. Notiek nevis kampaņa pret, bet PAR bēgļiem. Vismaz no pie varas esošo politiķu un ar viņiem aliansē esošo mēdiju puses. Negatīvā informācija par migrantiem tiek rūpīgi cenzēta un tikai pateicoties internetam tomēr uzpeld word-of-mouth ceļā no cilvēkiem, kas ar to visu saskaras ikdienā.
Klintone underdogs? AHAHAHAHA Tad jau Putins arī ir anderdogs Krievijas gaidāmajās vēlēšanās.
Kampaņa pret demokrātiju šobrīd notiek no tavējo nometnes, bet tu to spītīgi ignorē. Ne jau raitwingeri sūdz tiesā cilvēkus par wrongthinku internetā vai nodarbojas ar politkorektu spīčkōdu ieviešanu sodu kodeksā. Infobombēts esi tu.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 20:34
(Link)
Kur tu redzi vēršanos pret tradicionālo demokrātiju? Tramps, brexits, Polija, Ungārija, Austrija, Čehija utt ir dažas no retajām pēdējās desmitgades reālajām demokrātiskajām pašnoteikšanās un tautas varas uzvarām. Tieši EU kopš Māstrihtas līguma dara visu, lai atceltu "tradicionālo demokrātiju".

Un kas vainas kampaņai pret nekontrolētu bēgļu, t.i., svešas, bieži vien naidīgas kultūras pārstāvju masīvas, ar tautas demokrātisko vairākumu nekonsultētas un nesankcionētas ievazāšanu? (tieši tā, ievazāšana un ievešana, izkāp kādreiz no stikla būra un papēti, cik dziļi EU liberastu NWO ir sapinušies ar lielkapitāla interesēm pēc lētā darbaspēka (kas ir lol robotu laikmetā) un mijiedarbībā ar human trafficking organizētās noziedzības grupējumiem)
Nemaz nerunājot par ekonomisko (t.i., pabalstu) migrantu leģitīmu kritiku.

Cik ilgi būs izdevīgi cilvēkam ar zinātnieka prātu (cerams) sēdēt kā strausam ar galvu smiltīs un virtue signallot kā noderīgam, morāli sašutušam idiotam, lejot ūdeni tīša, apzināta ļaunuma dzirnavās?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Decembris 2017 - 20:44
(Link)
Bla bla, izmantošu komentāru, lai sludinātu savus uzskatus, tā vietā, lai atbildētu kaut uz vienu kritikas punktu. Moral outrage!
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 21:12
(Link)
Pag, te tev bija pārmetums antidemokrātiskumā, autoritārismā un kritiskā nostājā pret bēgļiem, uz ko arī tika atbildēts.