making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[16. Dec 2017|12:43]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
https://medium.com/@tswriting/sleep-walking-into-a-war-b1e7e42f85bc
https://medium.com/@tswriting/votes-the-heart-of-our-democracies-d1c692f3d348
https://medium.com/@tswriting/nothing-is-real-anymore-116945eacb45
https://medium.com/@tswriting/what-victory-looks-like-8b715545e820

Šis jau bija cibā, bet pelnījis vairāk uzmanības. Detaļas vietām neprecīzas, bet kopējo bildi parāda.
Cilvēki varētu vairāk aizdomāties, kādas armijas rindās vietēji cibas karotāji sastāv kā unwitting and unpaid agents.
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 16:14
(Link)
Ka tik ne muh russia atkal. Rietumi šobrīd ir vislielākais drauds Rietumiem. To valdības karo pret savām tautām un daudzi tik tiešām slīpvalko līdzi, nesaredzot tajā visā nekādus draudus. If anythinbg, jaunizceptais krievu bubulis tiek aktīvi izmantots, lai ierobežotu demokrātijas un vārda brīvību un valstu suverenitātes.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 16:48
(Link)
Jā, domāju konkrēti tevi, krišjāni, hedu un pārējos imigrācijas upurus.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 17:04
(Link)
Savukārt es domāju tevi u.c. elojus.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 18:00
(Link)
"elojs" ir laba atbilde postam, kurā es burtiski izsaku uztraukumu par to, kā labēji un autoritārie spēki sadirš pasauli, kamēr malāstāvētāji noskatās... ak, nē, tā vis nav laba atbilde.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 18:16
(Link)
Paskatoties uz realitāte bez eloju brillēm, es redzu kā pasauli mēģina (jā, pagaidām tikai mēģina) sadirst kreisie totalitāristi. Pagaidām evidences runā tieši tam par labu. Cenzūra mēdijos un valdībās, sodi par domu noziegumiem, piespiedu "kulturālā bagātināšana", sapnis par federālu Eiropu ar vienotu, centrālu Politbiroju. Tas viss galīgi neizskatās pēc labējā autoritārisma, lai gan, ja būtu, arī pret to es gauži izteiktos.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 18:50
(Link)
Daudzi daudz ko mēģina. Mani vairāk uztrauc tas, kas jau notiek. Trampa un brexit kampaņa neizskatās pēc labējā autoritārisma? :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 19:00
(Link)
Varētu mēģināt saprast kā man izskatās, ja tu konkretizētu kas šajos fenomenos atbilst autoritārismam. Kādā veidā vispār 'kampaņa' var būt autoritāra.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 19:31
(Link)
"It is now clear that Russia, Mercer, and others orchestrated a comprehensive campaign to undermine the democratic process in the UK and United States, and it seems implausible, given the evidence, that both Trump and Brexit were not in some way an outcome of this."
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 19:59
(Link)
"Mūsējie zaudēja, tātad democracy undermined" lol. Fanīgi, ņemot vērā kā demokrātija nemaz nebija andermainota, kad korumpēti mēdiji atklāti kampaņoja par Klintoni un pret brexitu, atklāti lamāja un pazemoja pretējās puises elektorātu, milzīgais valsts administratīvais resurs, kas tika lietots par labu Klintonei un pret brexitu bija totāli košer un demokrātiski, nepārtrauktie meli un noziedzīgie skandāli ap Klintoni, kas tika metodiski noklusēti un pietušēti bija demokrātijas pīķis, debates, kuru moderators bija atklāti viena kandidāta pusē bija demokrātiski as fuck, nelegālie migranti, kuriem bija ļauts balsot uzrādot vien auto tiesības bija vienkārši superdemokrātiski, darbojošais prezidents, kurš atklāti kampaņoja par vienu kandidātu atkal demokrātiski, sociālie mēdiji, kas tiek moderēti un cenzēti specifiski par labu vienai politiskais ideoloģijai ir totāli halal utt. utp. If anything, Tramps un brexits notika par spītu diezgan vāji maskētai demokrātijas subversijai no establišmenta politiķu un viņu pakalpībā esošo masu mediju puses, bet tā pat tas nepalīdzēja un dīlot ar realitāti, kurā izrādās, ka tautas mažoritāte nemaz nav tavā pusē ir pārāk traumatiski, tad davai izdomāsim, ka pie visa vainīgs mistisks, visvarens svešzemju spēks, kas fantastisku konspirāciju rezultātā spējis iefiltrēties visos valsts varas līmeņos un pat maindkontrōlēt elektorātu.
Man gribētos redzēt to jūsu burbuli no iekšpuses. Bet varbūt tomēr nē. Tāda līmeņa pašapmāns droši vien nav veselīgs.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 20:20
(Link)
"Now at this point you may think I am wrong, or this didn’t happen, or it didn’t happen like that. You may question .. You may also argue any number of conspiracy theories ..

You have been info-bombed."
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Decembris 2017 - 20:20
(Link)
Klintone man starp citu, ir visnotaļ simpātiska kā faktiskais underdog konkrētajā situācijā, kā kandidāts, kas acīmredzot tik mērīts ar citu mērlentu nekā citi. Bet ne par viņu ir stāsts, un ne jau arī viens prezidents var pārāk daudz ko izmainīt.

Stāsts ir par to, ka humanoīdiem derētu pievērst uzmanību, kāpēc ir sākusies un nenorimst kampaņa pret bēgļiem, pret tradicionālo demokrātiju utt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2017 - 20:50
(Link)
Tu tiešām dzīvo paralēlā realitātē un redzu baltu, tur kur melns. Notiek nevis kampaņa pret, bet PAR bēgļiem. Vismaz no pie varas esošo politiķu un ar viņiem aliansē esošo mēdiju puses. Negatīvā informācija par migrantiem tiek rūpīgi cenzēta un tikai pateicoties internetam tomēr uzpeld word-of-mouth ceļā no cilvēkiem, kas ar to visu saskaras ikdienā.
Klintone underdogs? AHAHAHAHA Tad jau Putins arī ir anderdogs Krievijas gaidāmajās vēlēšanās.
Kampaņa pret demokrātiju šobrīd notiek no tavējo nometnes, bet tu to spītīgi ignorē. Ne jau raitwingeri sūdz tiesā cilvēkus par wrongthinku internetā vai nodarbojas ar politkorektu spīčkōdu ieviešanu sodu kodeksā. Infobombēts esi tu.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 20:34
(Link)
Kur tu redzi vēršanos pret tradicionālo demokrātiju? Tramps, brexits, Polija, Ungārija, Austrija, Čehija utt ir dažas no retajām pēdējās desmitgades reālajām demokrātiskajām pašnoteikšanās un tautas varas uzvarām. Tieši EU kopš Māstrihtas līguma dara visu, lai atceltu "tradicionālo demokrātiju".

Un kas vainas kampaņai pret nekontrolētu bēgļu, t.i., svešas, bieži vien naidīgas kultūras pārstāvju masīvas, ar tautas demokrātisko vairākumu nekonsultētas un nesankcionētas ievazāšanu? (tieši tā, ievazāšana un ievešana, izkāp kādreiz no stikla būra un papēti, cik dziļi EU liberastu NWO ir sapinušies ar lielkapitāla interesēm pēc lētā darbaspēka (kas ir lol robotu laikmetā) un mijiedarbībā ar human trafficking organizētās noziedzības grupējumiem)
Nemaz nerunājot par ekonomisko (t.i., pabalstu) migrantu leģitīmu kritiku.

Cik ilgi būs izdevīgi cilvēkam ar zinātnieka prātu (cerams) sēdēt kā strausam ar galvu smiltīs un virtue signallot kā noderīgam, morāli sašutušam idiotam, lejot ūdeni tīša, apzināta ļaunuma dzirnavās?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Decembris 2017 - 20:44
(Link)
Bla bla, izmantošu komentāru, lai sludinātu savus uzskatus, tā vietā, lai atbildētu kaut uz vienu kritikas punktu. Moral outrage!
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 21:12
(Link)
Pag, te tev bija pārmetums antidemokrātiskumā, autoritārismā un kritiskā nostājā pret bēgļiem, uz ko arī tika atbildēts.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 20:23
(Link)
Kur minētajos fenomenos ir "labējais autoritārisms"? Un pat j bbūtu, nu un? Tā būtu tikai loģiska atbilde vairāku desmitgažu kreiso autoritārajam totalitārismam.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 20:20
(Link)
Es savukārt redzu, ka kreisie jau 100 gadus sadirš pasauli un racionalitāti beyond any possible imagination. Un tu jau kādu laiku pūt viņu stabulē.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 20:18
(Link)
Tu esi visīstākais migrācijas un tādu megapopulistu kā junkeri, Merkeles un zviedri upuris.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Decembris 2017 - 20:42
(Link)
..jo es sēžu un blogā selektīvi atlasu informāciju & fake news par to, kā Junkers un Merkele man traucē dzīvot (lol)?
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 21:16
(Link)
Jo tu sēdi un blogā selektīvi regulāri atlasi info un fake news par to, kā "Krievija", visādu nokrāsu labējie populisti un autoritāristi, fašisti, seksisti, islamofobi, ksenofobi traucē tev dzīvot, apdraud tavu priviliģēto migranta statusu un demokrātiju un "eiropeiskās" vērtības.
From:[info]krishjaanis2
Date:17. Decembris 2017 - 20:37
(Link)
Tev, protams, kā atsakņotam migrantam, klejotājam, kam pasaule visticamāk aprobežojas ar skaitļiem un kompja monitoru, to grūti saprast, bet mani personīgi interesē veco labo Angliju saglabāt kā Angliju, Zviedriju kā Zviedriju (kaut gan tā ir zaudēta cīņa, bet tikai kā piemērs), Latviju kā Latviju utt. Nevis visu padarīt par kaut kādu lielu, sajauktu mārketu ar dažādām "etniskajām" ieskrietuvēm. Make Europe Great Again!