making sense - What's wrong with Fully Automated Luxury Gay Space Communism [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

What's wrong with Fully Automated Luxury Gay Space Communism [14. Okt 2017|15:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Oktobris 2017 - 17:23
(Link)
> Vai tad es prasu kaut ko pieņemt? Un kāpēc tas būtu vajadzīgs? Ciba jau arī neizskatās pēc ekspertu tusiņa...

Cibā ir daudz zinošu, profesionālu cilvēku dažādās jomās. Cita lieta, viņi to izmantot vairāk kā vietu, kur parunāt riņķī un apkārt. Neesi padomāji, ka tas, ka tavi komentāri un uzvedība ārpus cibas daudzus kaitina, varētu būt nevis viņu problēma, bet tava atbildība?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:17. Oktobris 2017 - 01:16
(Link)
To, ka manas sociālās prasmes ir vājas, nav nekāds noslēpums. Bet noteikta cibas publika arī izceļas ar to, ka viņus ļoti kaitina jebkuri citi viedokļi, kas nesakrīt ar viņējo. Es tieši uz viņiem trenējos pārvarēt savu sociālo trauksmi saskaņā ar psihologu ieteikto, ka mēs nevaram būt atbildīgi par citu emocijām tikai vien par sava viedokļa paušanu.

Šīs prasmes noteikti man noderēs arī ārpus cibas. Es pat esmu pamanījis sakarību – jo vairāk cibā mani noliek, jo vairāk atzinības gūstu profesionālajā vai personīgajā dzīvē. Nezinu, vai tā ir karma, ka lietām jābūt līdzsvarā, vai psiholoģiski tas norūda, bet kaut kas tajā noteikti ir.