making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[29. Jun 2016|13:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:30. Jūnijs 2016 - 14:51
(Link)
Nez vai tavi apziņas plūsmas teksti vispār pavelk līdz sistēmas kritikai.

Tu pastāvīgi pinies pretrunās un šobrīd tava pozīcija ir analoga ar pagrīdes oligarhu, kurš ņemas kritizēt korupciju citās nozarēs vairāk nekā savējā, vai, ja vēlies, dāmu, kas slepeni nodarbojas ar prostitūciju un tai pašā laikā atklāti kritizē vieglas uzvedības sievietes. Pat ja korupciju kritizēt tā vispār droši vien ir ok, pārlieku liela interese par korupciju tieši starp biznesa konkurentiem kaut kā nepārliecina par nodomu šķīstumu.
From:[info]krishjaanis
Date:30. Jūnijs 2016 - 15:06
(Link)
Nu vecīt, tagad tu visu iztēlo tā, it kā es būtu totāli atkarīgs no tiem pāris atmestajiem grašiem, ja vēlreiz tik ļoti vēlies personīgo, uz ko apzināti spiedi, tad tavai zināšanai tie graši sastāda ievērojami mazāko daļu no kopīgās bilances. Un vēlreiz, es nesaprotu, kāpēc kādas valsts struktūras ierēdnis nevar darboties tā, lai viņu algojošā struktūra beigtu eksistēt vai vismaz reformētos. Ar ko, tavuprāt, nodarbojas Faredžs!
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:30. Jūnijs 2016 - 16:40
(Link)
Atšķirība ir tāda, ka par politiķu nākotni pēc status quo izmaiņām var neuztraukties, tie pastāvēs vienmēr un tie nav ne aizsargājama, ne liela sabiedrības daļa, atšķirībā no zinātniekiem, akadēmiķiem vispār, kultūras darbiniekiem, pabalstu saņēmējiem utt.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:30. Jūnijs 2016 - 16:44
(Link)
Pie tam ar ko nodarbojas un no kā saņem finansējumu Faredžs visiem ir zināms, atšķirībā no "tautas nākošām balsīm" - šādiem censoņiem prasītos kaut kā deklarēt atklātā tekstā pozīciju "es pats pagaidām saņemšu, bet citiem gan nenovēlu".